eemmää24.4.2018 12:25
1/1
Eroon suhteesta jolla ei ole tulevaisuutta

Mulla on puolisen vuotta ollut tiivis suhde mieheen, jonka kanssa en näe yhteistä tulevaisuutta. Tän piti olla jonkin tyyppinen laastari-/seksisuhde pitkän suhteen päättymisen jälkeen, mut niinhän siinä kävi et meni tunteisiin molemmin puolin. Mies on ollut valmis seurustelemaan mun kanssa jo pitkään, mut mä en näe meillä yhteistä tulevaisuutta. Mies on kuitenkin tehnyt selväksi, että haluaa hengailla mun kanssa samaan rentoon tyyliin sitoutumatta kuin ennenkin, vaikka hän tietää että mä en halua tästä ikinä mitään vakavaa.

Syitä on monia, niitä en nyt jaksa avata koska lista on pitkä :D Viihdyn siis hänen kanssaan tarpeeks jotta haluan hengailla hänen kanssaan, ja seksi tietty on mahtavaa. Välitän hänestä hirveästi, mut en niin paljon että haluaisin ryhtyä vakavaan suhteeseen.

Ollaan yritetty lopettaa tätä suhdetta pari kertaa, koska molemmat meistä kyllä periaatteessa haluaisi parisuhteen, mutta jostain syystä mä en vain halua sitä hänen kanssaan. Tuntuu pahalta sanoa se, mutta niin se vaan on. Ollaan ikään kuin toistemme tiellä, niin ettei kumpikaan voi löytää vakavaa parisuhdetta kun meidän pelleily vaan jatkuu ja jatkuu. Tästä on puhuttu avoimesti, ja kumpikin tietää että tän olis parempi vaan loppua. Siitä ei kuitenkaan tuu ikinä mitään, kun tulee heti niin kauhea ikävä. Silti tiedän etten halua häntä vakavissaan.

Oonko mä ihan sekaisin??? Onko kukaan ollu vastaavassa suhteessa? Ehkä mä oon vaan sitoutumiskammonen kun tapasin tän miehen niin pian eksästäni erottuani, kun olin päättänyt että nyt oon yksin. Kuinkas kävikään... Miten voi lopettaa suhteen, jossa tavallaan haluaa olla mut ei kuitenkaan halua sitoutua?