syvällinen27.3.2018 16:57
1/10
Eroanko?

Oon ollut mun poikaystävän kanssa nyt päälle 5kk ja se on ainut josta oon koskaan oikeesti pitäny näin paljon. Me riidellään joka päivä melkein ja se nyt on lähipäivinä sanonu mun parhaasta kaverista asioita kuten "Se on vitun lihava läski huora, se pitäis raiskaa ja tappaa ja viel raiskaa. Se on vitun oksettava rasvakasa". Tää kaveri on mulle erityisen tärkeä ja mun mielestä toi on ihan tosi törkeetä. Olin viikonloppuna niillä ja siellä se kuiski mun korvaan kun itkin tollasta samaa raiskaus, tappamis juttuja mun parhaasta kaverista.

Me muutenkin riidellään ja erotaan joka toinen päivä ja sovitaan samana päivänä. Mä joka ilta melkein itken kun mun poikaystävä sanoo tollasia sairaita asioita mulle ja joskus se on lähettäny mun äidillekkin viestejä tyyliin "Onko *mun nimi* kaikki hyvin kun ei vastaa mun viesteihin?" Vaikka oon jutellu sille koko ajan ja musta on törkeetä valehdella toisen vanhemmille. Oon kuitenkin 16 ja se 17 ja oltu yhessä 5kk nii musta vähän outoa että se laittaa mun äidille viestiä. On tehny näin toistenkin ja uhkailee aina jos en tee jotain nii laittaa jotain mun äidille. Eihän se silleen haittaa mut en tykkää jos mun äiti alkaa pitää jotain keskustelua mulle ja varsinkin jos se on valehdellu mun äidille.

Monesti se on tehny feikki snäppi käyttäjiä ja esittäny toista ja testannu näin oonko luotettava. On esittäny poikaa ja tyttöä ja laittanu tissikuvia eri käyttäjällä vaikka oon ihan hetero. Kyselly sit et onko kiva kroppa ja muuta. Samaa tehny pojista ja kun oon aina maininnu mun poikaystävälle näistä että joku laitto mulle tällasta nii se vaa pyytää että älä estä. Sit ku en halua niitä kuvia ja estän niin on mun vika kun en totellut tai huijasin että estin.

Mulla ois synttärit nyt perjantaina ja sen oli tarkotus tulla meille ja että lauantaina mennää bussilla Helsinkiin ja pidetään siel kiva päivä. Bussiliput jo varattuna ja tällä hetkellä käynnissä riita jossa "erottu". Mä en enää kauaa jaksais tätä riitelemistä koko ajan ja oon nyt miettiny että eroonko kokonaan. Oon monesti puhunut tästä että en jaksais enää ja että jos ei lopeteta riitelemistä nii se lopulta johtaa eroon mut sitä ei vaa vissii oo kiinostanu.

Mietin että eroonko, mut samaan aikaan tykkään siitä niin paljon et se on tosi vaikeeta. Se on mulle melkein ainoo läheinen mun parhaan kaverin kanssa ja muita kavereita mulla ei ookkaan. Mä en vaa jaksais joka ilta itkee itteeni uneeni ja koko ajan olla vittuuntunut ja surullinen. Kiitos jos jaksoit lukea. Mielipiteitä? :(