purrpurr18.4.2018 14:29
1/7
Ero poikaystävästä ja kaipuu, voitteko auttaa yksinäistä :(

Erosin tosiaan 2 viikkoa sitten mun ensirakkaudesta, tai siis "Matti" oli se joka halusi erota. Toisaalta minäkin, kun meidän suhteessa oli huonojakin puolia, mutta en tosiaan tiedä olivatko ne niin huonoja (aika pieniä asioita, jotka voisivat muuttua), että ero on ainoa vaihtoehto. Tätä eroa tosiaan ollaan jahkuttu ja Matin puolelta mikään ei ole muuttunut ja hänellä lopulta tunteetkin heikkenivät...

Minä itken melkein joka päivä ikävää. Matin lähellä oli niin turvallinen ja hyvä olla ja tuntuu että hän hyväksyy minut sellaisena kun olen. Matti sanoi erotessa, että rakastaa minua kuitenkin, mutta olisi minullekin parempi jos erotaan. Hän halusi pysyä kavereina, mutta yhteyttä ottaa todella harvoin. On ollut tosin aina sellainen ettei paljoa viestittele tai snäppää, mutta nyt menee useita päiviä ettei puhuta mitään. Kysyttäessä hän kuitenkin vastaa, että tottakai haluaa olla yhteyksissä ja hänellä on ollut nyt muuta mietittävää...

Asia joka vaivaa on se, että Matti on alkanut seuraamaan eksäänsä (heidän suhteensa oli kuulemma huono) instagramissa ja pyytänyt facebook kaveriksi. En tosin tiedä kumpi pyysi kumpaakin mutta kuitenkin. Mikähän tässäkin on taustalla?

Matti on aina sanonut ettei ole koskaan törmännyt kehenkään ihmiseen mitä mä olen ja ei ole rakastanut ketään ikinä näin paljon... Voiko tunteet todella laskea näin nopeaa? Oltiin tosiaan vuosi yhdessä. Voiko ne tulla vielä takaisin? Voiko ihminen ylipäätään muuttua? Matilla on ollut työkiireitä yms että voiko elämäntilanne vaikuttaa parisuhteeseen niin paljon että tunteet laskevat? Ja kuinka ihmistä voi rakastaa, vaikka tunteet ovat heikenneet?

Olen epätoivoinen ja yksinäinen kun ei ole oikein kavereitakaan, kenelle purkaa tätä tuskaa. Olisi vielä niin paljon mietteitä, toivottavasti joku tulisi juttelemaan.