VeronicaWint18.4.2018 17:40
1/1
epävarma tän kaa

Oon ollu yhe jätkän kaa jokusen 2kk. Ennen meijän seurustelua oltii tunnettu jo aaika kauan. Jutellaan viesteillä paljon ja nähää aika usein, plus ne ku nähhään koulussa. Mulla on sen kaa toosi kivaa aina vapaa-ajalla, oltii sitte porukoissa tai kahestaa. Ollaan tehty vaikka mitä hauskaa yhessä.

Mutta oon epävarma. Ollaan kuitenki todellisuudessa tosi vähän kahestaa tai ees porukoissa. Nähhää ehkä kerran kolmessa viikossa. Eikä se enää vaivudu snäppäämään tai laittamaan viestiä. Se on samassa talossa yhen sen exän kanssa (lastenkoti), ja mua pelottaa. Ne näkee joka päivä ja on päivittäin toistensa kaa. Oon sen exän kaveri, ja se on kertonu mulle vaikka mitä. Joskus se muija laittaa kuvia kuinka se melkee tyrkyttää itteensä sille pojalle. Se on kertonu mulle siitä kuinka se mun jätkä on pyytäny kyseiseltä tytöltä nudeja. Mikä sitä vaivaa?

Koitan uskotella välillä itelleni että se rakastaa vaa mua, oon vaa vainoharhainen. Nyt ku joku tulee sanomaan kuinka ansaitsen parempaa, nii ei. Rakastan sitä jätkää nii suunnattomasti. Siihen sisältyy kaikki täydelline. En tiiä mikä siinä vetää mua puoleensa.. Mä en haluis lopettaa tätä tähän, ois ihana viettää kesä sen kaa. Mutta en vaa kestä tätä epävarmuutta!

Vähä aikaa sitte, olin sen muijan kanssa kahestaan. Jätkä vältteli mua parhaansa mukaan, ja ku menin sen ovelle, se sano vaa ”voi vittu” ja jutteli vaa sen toisen tytön kaa?

Tää kuulostaa nii säälittävältä ja sekavalta ruikutukselta. en tiiä mitä teen