addiktoiva15.7.2017 16:18
1/16
epäilen että poikaystäväni pettää

Ugh... kärjistetty otsikko, en edes tiedä ite. Menneisyyden haamut tuntuu kurkkivan ikkunoista kun joudun jälleen epäilemään että poikaystävällä on jotain meneillään.
Mua on useammin petetty aikaisemmissa suhteissani, ja olin joskus ehkä jopa liiankin luottavainen. Niiden jäljiltä on luottamus murskana ja on ihme että pystyin edes vuosi sitten alkaa seurusteöemaan nykyiseni kanssa.

Hän tietää menneisyydestäni ja on alusta asti painottanut luottamuksen tärkeyttä suhteessa, ja sitä kuinka pettäminen on yksi hirveimmistä asioista mitä kumppanille voi tehdä - ehkä jopa ainoa anteeksiantamaton teko.

Oon helposti mustasukkainen, mutten anna sen näkyä koska poikaystävåni suuttuu siitä helposti. Hän pitää sitä epäluottamuksena, vaikka ainakin ite sanoisin sen olevan ihan ymmärrettävää mun taustalla. Edelliset petokset paljastu just silleen puun takaa etten ois ikinä tyypistä voinut sitä uskoa.

Meidän suhteen aikana ei oo tapahtunut suurempia epäilyttäviä asioita; someissa kaikki näkee että on varattu, oon päässyt tapaamaan hänen perheen ja hengaamaan hänen kavereidensa kanssa.
Ollaan myös sovittu että vastakkaista sukupuolta olevien tuttujen kanssa on reiluinta että annetaan kumppaninkin tavata ja ees vähän tutustua tähän, vaikei mitään hirveää epäilynaihetta olisikaan. Mä olen tutustuttanut hänet jätkäkavereihini, hänellä ei kuulemma liiemmin tyttökavereita ole.

Yksi tyttökaveri kuitenkin oli ja kerran sivusilmällä huomasin kun jätkä juttelee hänelle jossain snäpissä vissiin. Kysyin että kuka tää on, ja vastasi että yks hänen vanha tosi tärkee ystävä. Koskaan en kuitenkaa saanu häntä tavata vaikka törmättiin kuulemma kadullakin häneen - vasta jäökeenpäin kertoi että tossa meni se mimmi. Jätkä myös tunnusti suhtermme alussa että oli kahdestaan ollut tytön luona käymässä kun olin itse poissa kaupungista. Suurempaa swlitystä ei antanut miksi piti suljettujen ovien sisään kaksin mennä, mutta tunnusti kuitenkin, mikä tuntui musta oudolta. Sen koommin mimmistä ei oo kuulunu lähes MITÄÄN.

Tässä on vaan tää outo puoli että jätkä ottaa puhelimen lähestulkoon AINA mukaan 1min vessareissuille, suihkuun, keittiöön.... ja kun oon kysynyt asiasta niin joku selitys että "joku voi soittaa".
Nyt muutamaan otteeseen oon huomannut hänen snapchatissaan tytön jonka nimeä en tunnista - tiedän aika hyvin kaveriporukan laitamillakin olevien tyttöjen nimiä, ei ole kukaan heistä. Kerran näin että py sai viestin(/snäpin) tältä, mutta hän ei katsonut sitä. Vissiin mä kävin siinä tunnin sisällä vessassa ja tulin takaisin, sitten meni hän ja poikkeuksellisesti jätti puhelimensa lataukseen.
Sitte tein sen mihin en ois uskonut vajoavani, nimittäin avasin hänen snäppinsä. Viestiä tytöltä ei näkynyt missään eikä koko tyttöä listalla. Tiedän ettei jätkä enää juttele snäpissä kuin ehkä 4 ihmiselle, joten ei se listan alapäähänkään ole pudonnut. Jätkä on siis poistanut tän ainakin kuvan. En katsellut mitään muuta enkä ole siitä eteenpäin kattonutkaan.

Tänään sitten taas hän oli laittamassa snäppiä jollekin kaverille, kunnes huomasin että tää tyttö on taas siellä listalla - ja poikaystävä oli lähettänyt hänelle viestiä. Ei ole siis ainakaan mikään massasnäppääjä tai turha tyyppi, koska py ei ikinä laita heille mitään takaisin.
Edelleen jatkuu puhelimen vienti mukana kaikkialle, ei oikeastaan edes katso puhelintaan mun nähden enää vaikka ennen antoi mun ottaa meistä kuvia ja ties mitä.
Py on myös tosi oudon takertuvainen tänään, ja melkeen raivostui mulle jos en ollu "normaali ja kiva" (naamasta varmaan paisto läpi että mietin tätä juttua).

Tää viestijuttu saattaa olla mun osalta suurta ylireagointia, mutta pistää ihmettelemään miksi hän juttelee tyypille joka ei ole edes hänwn kaveripiiristään, ja miksi viestit täytyy poistaa? Hän on kunnioittanut mun toivetta siitä ettei enää somessa hankittaisi uusia kontakteja, koska mulla on kokemusta näistäkin ketkä tutustuu vaan "kaverina" ja sit ollaanki kynsin hampain varatun kimpussa.
Jätkä ei myöskääm ikinä viestittele edes niiden tyttöpuolisten tuttujen kanssa ketä heidän porukassaan joskus pyörii.

En tiedä oikein mitä tehdä tässä tilanteessa.. en voi jutella näistä asioista koska saan lähes heti syytökset niskaani siitä että epäilen häntä ihan turhaan. Mitä mä siis voin edes tehdä? En oikeen voi unohtaakkaqn tätä mysteerityttöä joka vaan ilmestyy ja katoaa.