Villis20.6.2017 10:24
1/5
Ensitreffien jälkeen

Lauantaina kun olin puistossa lukemassa eräs jätkä tuli juttelemaan mulle, juteltiin pitkään pyöräiltiin yhtä matkaa kotiin kun hän asuu samassa suunnassa, vaihdettiin puhelinnumeroita ja eilen sitten mentiin kahville. Oli tosi kivaa. Tää jätkä vaikuttaa ihan täydelliseltä. Yleensä olen aina ujo vieraiden seurassa ja varsinkin jos olen kiinnostunut ihmisest niin onnistun vaikuttamaan täysin idiootilta, mutta tän kanssa on tosi helppo jutella ja olin molemmilla kerroilla hänen seurassaan täysin oma itseni. Siis enemmän oma itseni kuin edes monen kaverini seurassa.

Viime vuonna mulla oli pientä säätöä kahden miehen kanssa. Toisesta tuli omalta osalta vähän vakavampi eli siis minä rakastuin häneen mutta hänellä ei ollut mitään tunteita mua kohtaan, vaan olin hänelle pelkkä vakipano. Hän ei koskaan huomionut mua mitenkään, ei halanut, ei pitänyt kädestä, ei ollut mitenkään kiinnostunut mun elämästä, ei esitellyt mua kavereilleen jne. ja usein musta tuntui että hän jotenkin häpesi mua. Toinen mies joka jäi sitten kuitenkin ihan vaan kaveriksi oli taas kiinnostunut musta, mutta itellä oli samaan aikaan juttua tän mun silloisen säädön kanssa joten kerroin olevani varattu. Tää mun kaveri sitten kuitenkin jatkoi flirttailua ja kehumista, mutta juttu ei siitä edennut mihinkään. Toivoin silloin että olisi mies joka olisi näiden kahden yhdistelmä, eli mies joka olisi muuten samanlainen kuin säätöni mutta joka myös huomioisi mua ja jolla olisi tunteita mua kohtaan. Tuntuu että tää jätkä jonka kanssa eilen kävin treffeillä on juuri täsmälleen sitä mitä toivoin ^_^ Huomasin vasta kun katsoin hänen facebook kuviaan että hän itseasiassa näyttää hämmentävän paljon mun entiseltä säädöltä. ja hänen luonteessaan on paljon samaa kuin tällä mun kaverilla joka oli musta kiinnostunut :D Hän on huomaavainen, hyvän näköinen, hänen kanssaan on helppo olla, hänen kanssaan voi jutella aika lailla mistä vaan, hän esitteli mut kavereilleen, ja kun joku mies tuli iskemään mua hänen ollessaan vessassa niin tää jätä oli lähinnä vaan huvittunut ja sanoi että arvelikin että niin voisi käydä :D Tuntuu että ensimmäisen kerran koskaan olen tavannut miehen joka näkee mut ihmisenä eikä vaan mahdollisena panona.

Haluaisin tietenkin tavata tän miehen uudestaan ja tutustua häneen paremmin ja katsoa syntyisikö tästä jotain hyvää. Mutta en yhtään tiedä mitä hän ajattelee musta. Treffien päätteeksi halattiin ja hän sanoi että "kattellaan taas" mutta halausin oli sellainen kaverillinen eikä muuten koskettu toisiamme kertaakaan eikä myöskään mitenkään flirttailtu tai kehuttu toisiamme tms. Treffien jälkeen hänestä ei ole kuulunut mitään. Haluaisin jotenkin kiittää häntä eilisestä ja kertoa että olen hänestä kiinnostunut vaikuttamatta kuitenkaan epätoivoiselta tai siltä että voidaan heti hypätä sänkyyn kun nimenomaan en halua seksiä kuitenkaan. Haluaisin tietää onko hän msuta kiinnostunut millä tavalla ja haluaisin tietää tapaanko hänet vielä uudestaan, mutta olen myös lähdössä torstaina toiseen kaupunkiin ja tulen vasta joskus heinäkuussa takaisin. Mitä ihmettä voisin kirjoittaa hänelle ja kehtaanko pyytää häntä facebook kaveriksi? Toivoisin niin että hänkin olisi musta kiinnostunut ja tässä olisi vuosisadan rakkaustarinan ainekset :D