rosipupi3.6.2018 17:43
1/2
Ensi tapaaminen ERITTÄIN yllättävä

Olen 15 vuotias, joka asuu pikku kylässä. Varmaan vuosi sitten naapuriin muutti nainen jolla on kaksi poikaa minua vähän vanhempia. Tapasin nämä kerran kaverin välityksellä kuusi vuotta sitten sillä tämä nainen seurusteli kaverini isän kanssa. He erosivat. Nyt kolme mopopoikaa oli siellä ja kun leikkasin normikkoa shortseissa ja urheilu liiveissä, kyllä huomasivat kaikkipojat. Melkein kaatui mopoillaan. Yksi lähti tänään ja äitini oli sopinut että vien mansikan taimia. Huomasin jätkien olevan saunassa niin odotin parituntia.
Ovi oli auki joten huusin naisen nimea, mutta vastaan tulee JÄTKÄ PYYHE LANTION YLLÄ LÖYSÄSTI. Pieni shokki sillä hyvännäköinen jätkä.valmistui peruskoulusta pari päivää sitten. Itse menen ysille. Katsomme toisiamme ja hän vähän hymyilee. Lopulta saan sanottua että sanoisit ko *naisen nimi* että toin taimet. Hän sanoi juu ja toijotimme toiskamme hetken ja sitten lähdin.
Nyt jälkeen päin kaduttaa että en esitellyt itseäni sillä hän asuuisänsä luona muualla enemmän kuin äitillään, hekin ovat eronneet. HARMITTAA AIVAN ÄLYTTÖMÄSTI!!!
P.s Lähden puolentoista viikon päästä Lontooseen että en haluaisi alottaa suhdetta mutta jos niin käy niin en valita, sillä haluan ainakin tutustua häneen. Rukoilkaa ja toivokaa että tulemme vielä tapaamaan ja tutustumaan toisiimme!!