Poika200127.5.2018 17:15
1/1
Ensi lauantai

Minä täällä taas hei ja ei, en ole saanut mitään aikaan mistä aikaisemmissa ketjuissa kirjoitin... :/ Tuntuu että kaikki on solmussa ja koska en saanut aikaisemmin suutani auki, niin nyt se on liian myöhäistä. Ensi lauantaina hän saa lakin päähänsä ja joudun todistamaan sitä paikanpäällä miettien hukattuja tilaisuuksia. Viime penkkaripäiväkin oli sitten niin hemmetin perseestä tämän takia. Kokoajan oli vaan mielessä kuinka hän kohta jättää lukion taakseen ja muistutti kuinka eri elämäntilanteessa ollaan. En jaksais miettiä enää koko asiaa mutta en vaan pysty päästään irti, eikä hänen siskonsa läsnäolo helpota ainakaan tilannetta yhtään, kun en pysty edes päivää olla ajattelematta tätä tilannetta, kun jatkuvasti törmään tähän siskoon.

Oon varmasti ollu ihan kusipää muutenkin tän kevään kun koulu on stressannu ja kaveritki on ottanu päähän omilla jutuillaan. Mun mielestä mun murrosikä on ollu tähän asti melko helppo ja sinällään "oireeton", mutta jotenkin nyt tökkii kun kaikki mahdollinen ärsyttää ja tää tilannekki pyörii mielessä. Hävettää myöntää, mutta oon ruvennu vältteleen jopa ihastukseni siskoa tän tilanteen takia, sillä heissä on jotain niin samaa että en pysty kertakaikkiaan olemaan normaalisti hänen lähettyvillä, säälittää itteenikin.

"Uli uli ja elämässä on tärkeempiäkin asioita ku sun itkeminen" no niin varmasti onkin, mutta tällähetkellä tää tilanne on vaan yksinkertaisen perseestä.