andywarhol1.5.2017 15:16
1/4
Enemmän vientiä parisuhteen aikana kuin sinkkuna???

Meinaa taas rasahtaa rusinat, joten siksi kyselenkin onko muillakin niin, että parisuhteeseen siirryttyä alkaa niitä potentiaalisia miehiä ilmestyä joka suunnasta?

Itse siis kahdesti olen ollut "varattuna", kerran ei-niin-vakavasti ja nyt. Tässä välissä olin ollut yli vuoden sinkkuna ilman että miehiä mitenkään olisin etsinyt, mutta silloin ei kukaan osoittanutkaan kiinnostusta, eivät edes ne, jotka ensimmäisen "suhteeni" aikana eivät jättäneet rauhaan ja sanoivat yrittävänsä kunnes saavat minut jne.

Nyt kuitenkin suhteessa olen jälleen ja joka tuutista tunkee vanhoja ihastuksia kehiin. Soittavat yöllä että odottavat ovellani ja ruinaavat kahville pitkin päivää. Ja kun kerron olevani varattu, saan per henkilö olla n. kuukauden tai kaks rauhassa kunnes tulee viestiä "sinkkuna jo????". Itse olen siis vielä suht. neutraali ihminen, etten tosiaan mikään flirttailija tai muuten kevytkenkäisen oloinen....

Onko miehillä (miksei naisillakin) siis joku käänteinen tutka että kokevat ne varatut ihmiset jotenkin huomiotaherättävämpinä?