Celize11.3.2018 18:52
1/2
Enemmän kuin kavereita?

Nyt tartteis teiän mielipiteitä, vinkkejä tai ihan vaan kohtalotovereita.

Tilanne on,että olen erään hyvin läheisen kaveripojan kanssa viettänyt todella paljon aikaa kahdestaan viimeisen reilun kuukauden aikana.

Kyseinen kaveripoika oli erittäin tärkeä tukipilari edellisen eroni aikana. Hän on se, joka tällä hetkellä tuntee minut parhaiten.

Nyt reilun kuukauden aikana välit on lähentyneet entisestään. Joka viikko melkein työvuorojen puitteissa taitaa jompikumpi olla toisen luona yötä. Asiat ovat edenneet käsipeliin, nuolautumiseen ensin kännissä ja nykyisin selvinpäin myös.

Ollaan puhuttu tilanteesta, mutta kumpikaan ei tunnu osaavan myöntää tai kieltää tällä hetkellä vielä mitään. Itse pelkään, että menetän tärkeän ihmisen, jos annan vain mennä. Pelottaa, mutta samalla on niin hyvä fiilis ja olo pitkästä aikaa.

Aiemmin en ole kyseisestä kaveristani ajatellut mitään enempää. Useampi kaveri on vihjaillut, että onko meillä keskenään jotain menossa vai ei, mutta kun nyt en enää tiedä missä mennään.

Kokemuksia kaverisuhteen muuttumisesta suhteeksi? Miten on toiminut tai ei ole toiminut? Onko riskin ottaminen kannattanut?

:)