Meandmybae20.4.2017 18:14
1/12
En tykkää poikaystävästäni enään niin kuin ennen

Olemme 16 vuotiaita. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa vasta 3kk. Minulla on jotenkin tunteet nyt viilenneet. Minua ärsyttää melkeen kaikki poikaystävässäni vaikka han ei tekisi mitään, hänen olemuksensakin jo ärsyttää vain. Minua ei kiinnosta esim pussata häntä. Poikaystäväni taas pitää minua niin ihanana ja haluaa aina olla kanssani
Suhteen alussa jo kun ei nähty kahteen päivään tuli jo ikävä ja halusin aina hänen läheisyyttään ja pusutella. Nyt minulla ei ole mitään hätää vaikka ei nähtäisi viikkoon ja olen mielummin kavereideni kanssa kuin hänen.
Olen huomannut että kaipaan sitä alkua kun pojan kanssa snäppäillessä on sitä pientä flirttiä ja haluan sitä että menen pojan luo kylään ja sitten meillä voisi tapahtuakin jotain ensimmäistä kertaa. Tykkään poikien kanssa viestittelystä ja poikia minulla on aika paljon kavereina, ihan varattuja myöskin. Viihdyn poikien seurassa hyvin ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Nytkin tykkään snäppäillä yhden pojan kanssa ja varmasti jos en olisi varattu menisin hänelle kylään ja jotain voisi tapahtuakin.
Haluaisin saada tunteeni takaisin ja halun poikaystävää kohtaan. Nyt te varmasti sanotte, että jätä se, mutta hänen kauttaan olen tutustunut hänen moniin kavereihin ja heistä on tullut minulle läheisiä ja vietämme paljon aikaa heidän kanssaan. Jos eroaisimme, välit hänen kavereisiin menisi.
Oli pakko saada avautua ja nyt odottelen että tämä ahdistusvaihe menisi ohi.