menetänkösinut7.8.2018 10:35
1/3
En tiiä mitä tehä

Tätä on tosi vaikee pukee sanoiks ja tilanne on muutenki ahistava mut jos joku haluu auttaa,tai kertoo omia ajatuksia oisin enemmän ku kiitollinen!


Eli siis,oon tuntenu yhen mun kaverin about 6 vuotta nyt. Koko se aina on ollu vuoristorataa ja draamaa. Silti hyviä hetkiä on enemmän ku tarpeeks.

Tää mun kaveri omaa aika paljon "vaikean" ihmisen piirteitä mm. Ei osaa perustella joskus aika sekopäisiä mielipiteitä esim. uskoo että ihminen saa itse ihastua kehen haluaa (esim homoseksuaaleja ei olisi). Ja ei hyväksy kasvissyöntiä.

Hän on erittäin huomiohakuinen ja dramaattinen sekä kateellinen toisille. Mikä on vienyt voimia kun on esim.suuttunut kun oon nähnyt toisia kavereita silloin kun hän ei ole ollut mukana. Myös anteeksiantamattomuus ja viha joitain ihmisiä kohtaan on ollut raskasta kuunnella.

Hänessä on hyviäkin puolia mm. Rohkeus ja tietynlainen ylpeys ja rohkeus sanoa oma mielipide ääneen ja kyky olla miellyttämättä muita jos itse ei halua.

Niiin,tilanne on se,että ollaan etäännytty hyvin paljon toisistamme eikä enää puhuta ollenkaan. Ahdistaa koska hän voi laittaa vaikka mitä huhuja kiertämään ja saa muut vihaamaan mua koska osaa olla niin manipuloiva? Ollaan molemmat 18

Tuntuu vaan hyvältä jäädyttää välit jos en itse saa suhteesta enää mitään. Onko teillä ollut samalaisia tilanteita?