not_an_angel11.5.2018 20:05
1/15
En tiedä mitä tehdä poikaystävän suhteen HELP

Eli ollaan siis seurusteltu mun poikaystävän kanssa reilu puol vuotta ja sitä ennen tunnettii joitain kuukausia. Mä rakastan häntä paljon ja hän mua, mutta jostain syystä oon alkanu empimään ja miettii et riittääkö tää suhde mulle.

Oon ylä-asteelta lähtien ollu sellane ”suhdetyyppi” mulla ei oo ikinä ollu mitää villejä teinivuosia jolloin säädettäis eri ihmisten kanssa ja pussailtais bileissä. Ollaan mun poikaystävän kanssa iha tosissaan puhuttu prinsessahäistä ja muista tulevaisuudensuunnitelmista mut entä jos keski-ikäsenä havahdun siihe etten oo kokeilla ja menny ja saanu erilaisii muistoja.

Meidän seksi on tosi hyvää, yhdessä meil on hauskaa ja hän on tosi ystävällinen ja muutenkin ihana symppis. Oon yrittäny puhua hänen kanssaan meidän suhteesta ja jopa ehottanu avointsuhdetta mut aina kun mennään vähänkin eroa viittaavin keskusteluihin hän alkaa itkeä ja se tuntuu niin pahalta.

En välttämättä haluais erota, mut en mä voi sanoakkaan et hei odota pari kuukautta ku oon paneskellu eri ihmisten kanssa ja bilettäny niin tuun takas. Oon pohtinu tätä asiaa jo jonkun kuukauden verran ja oon iha neuvoton. Mun mutsiki sanoo et mun pitää vaa miettii mitkä asiat on mun elämässä tärkeitä.

Ja tähän vielä lisäykseksi käyn kamppailua siitä et mikä mun seksuaalinensuuntautuminen oikein on. Tiedostan et tykkään jätkistä JA muijista mut nyt tytöt on alkanu kiinnittää mun huomiota vielä enemmän ja haluiaisin kokeilla jotain eri sukupuolten kanssa. En siis ole naispuolisen henkilön kanssa ikinä menny pussailua pidemmälle eikä oo ollu mitään juttua tms muijien kans, joten sekin houkuttelis.

Tulipaha romaani mut kertokaa teiän ajatuksia ja neuvoja jos niit on antaa. Kiitos!