kukkaispoju7.5.2017 17:52
1/2
En tiedä enää mitä tehdä (pitkä avautuminen ja selostus)

Täst saattaa tulla vähän pitkä aloitusviesti mut here we go.

Lähinnä mielipiteitä/neuvoja kaipaisin tähän tilanteeseen. Mä oon tuntenu tän henkilön about 4-5vuotta nyt ja juteltiin aluks tosi paljon jonku pari vuotta mut sit oli taukoa suunnillee vuoden ajan kunnes se laitto uuestaan viestiä. Täs nyt vähä vajaa kaks vuotta taas juteltu ja ei olla oltu virallisesti ikinä yhdessä mut selvästi molemmilla tunteita toista kohtaan.

Ja no ei oo hirveen hyvin menny nyt puolen vuoden aikana ku itellä oli kiireitä koulun kaa ja yritin edelleenki ettiä omaa paikkaani maailmassa ja sen takia otin vähän etäisyyttä tähän henkilöön ja se oli hyvä juttu. Mut sillon itelleni selvis et oon aseksuaali, mut kuitenkin panromanttinen ett haluun kyllä cuddlata, halailla ja pussailla mut seksi on kyllä off the limits mulle. Niin, en vaan osannu kertoo tätä asiaa toiselle ja siitä tuli asia joka pilas meijän välit. Tai hän vaan esti mut kaikkialla koska en pystyny luottamaan tarpeeks siihen kertoakseni nää jutut mut tiiän et sil on erilainen arvomaailma ku mulla enkä oo yhtään varma miten hän suhtautuu seksuaalivähemmistöihin saatika sit aseksuaalisuuteen joka monen mielestä ei oo edes olemassa.

Niin tästä on nyt kai kuukaus ku viimeks juttelin hänelle ja en kerenny ikinä sanomaan mitään ku hän esti mut kaikkialla enkä oo uskaltanu soittaa kun selvästi oli vihanen mulle jne.. Nyt vaan kamala ikävä ku hän oli mulle tuki ja turva, sellanen ihminen jolle pystyin kertomaan enemmän ku kenellekään muulle. Tilannetta hankaloittaa myös se että asutaan ihan eripuolilla suomea et välimatkaa on about 500km eli en voi vaan lähteä näkemään häntä ku tekee mieli.

En oikeen tiedä enää mitä pitäis tehdä, ehkä sillä ei oo enää tunteita mua kohtaan koska en osannu luottaa tarpeeks ja nyt menetin tärkeimmän ihmisen ikinä. Kiva jos joku jakso lukee tän, lähinnä kirjotan tänne vaan että sais asiaa purettua jonnekki kun painaa mieltä.