imperfekti_2.3.2018 8:52
1/6
En saanut synttärilahjaa poikaystävältäni

..20-vuotissynttäreinäni eilen. Onko mulla oikeus olla loukkaantunut?

Taustatiedoksi poikaystävä oli kysellyt kuukausi sitten että mitä haluaisin lahjaksi (vastasin kyllä etten tiedä) ja sitten mietittiin että voisi tehdä jotain, käydä esim. syömässä. Synttärit koitti, aamulla poikaystävä lauloi onnittelulaulun unenpöpperössä mulle kun maattiin sängyssä (josta kyllä ihan ilahduin) mutta siinäpä ne synttärit oli. Loppupäivä tiskattiin, kuunneltiin täysillä poikaystävän lemppariheviä ja loppupäivän hän enimmäkseen katseli striimejä samalla kun kehoitti mua lukemaan mun tuleviin pääsykokeisiin.
Onko se vaan minä vai saako tästä olla kettuuntunut? Ennen ollaan annettu toisillemme lahjat sekä synttäreinä että jouluina. Illalla kun ihmettelin asiaa pettyneenä, poikaystävä vähän loukkaantui ja sanoi, että kyllähän hän onnitteli aamulla. Kysyin myös,miksei tehty mitään esim. menty syömään tai leffaan, johon hän tuumasi että "mä ajattelin että jos olisit halunnut niin oisit sanonut". Entiiä mutta mulla on itellä vähän ajatus että jos toinen vaikka haluaa tarjota illallisen niin eiköhän se sen silloin synttäreinä tarjoa, vai pitäskö mun tosiaan nolona kärkkyä sitä jotenkin (vieläpä kun sitä ehdotin silloin kuukausi sitten)

Ja tosiaan, mulle ei lahjan/kortin/muun muistamisen arvolla yms ole merkitystä,vaan pääasia on se että ylipäätään huomaa että toinen on vilpittömästi nähnyt vaivaa ja ajatellut minua. Esim. tuo rafla ois ollu siis kiva asia tarjota pyöreiden täyttämisen kunniaksi tms mutta eipä sitten.