kalkkunaleike5.7.2017 11:34
1/12
en saa selvää tästä jätkästä, auttakaa

tilanne lyhyesti:

eli siis tapasin tän jätkän pari viikkoo sit rippileirillä. mul kehitty jonkinlaisii tunteita sitä kohtaan siellä ja olin tosi ilonen kun se leirin vikana päivänä pyys mun snäppiä.
snäpättiin toisillemme tosi aktiivisesti ja sitten, ehkä joku vähän yli viikko sit se meni siihen et päädyttiin laittaa toisillemme aika paljastavii kuvii. (ei sentään mitää alastonkuvii kuitenkaa :D) en oo ennen tollasii kuvii lähetelly ittestäni ja en olis uskonukkaa et ikinä tuun lähettelee joten se kaikki oli mul tosi uutta. se pyys mua olla ottamatta screenshotteja, ja en ottanukkaa. se myös lupas olla ottamatta screenshotteja mun kuvista ja luotin siihe. se oli aluks kivaa mut sit se alko vähän tympii kun se vaa laitto niit kuvii ja tuntu et se ei ollu kovin halukas mihinkää oikeeseen keskusteluun? olisin halunnu oppii tuntee sen paremmin ja näin. mua alko kans mietityttää et oonkohan ees ainoo kenelle se sellasii kuvii lähettelee. en kuitenkaa viittiny sanoo mitään koska halusin vaa sen kovasti tykkäävän musta.
no, pari päivää sitten mun oli kuitenki ihan pakko kysyy siltä et lähetteleeks se monillekkin tollasii kuvii vai oonko jotenki special. se myöns mulle et kyllä sil on kaks muuta että oon "semi special". se satutti mua tosi paljon.
seuraavana päivänä illalla sanoin sille tosi pahasti koska mul oli tosi huono olo. se vastas mulle kuvilla musta joita se oli jotenkin saanu tallennettua mun tietämättä?? se tuntu iha hirveeltä ja estin sen snäpissä. se tuli mulle kuitenki puhumaan instagramissa ja lupas olla levittämättä niitä. se kuitenkin vaati selityksen et miks yhtäkkii aloin vaa aukoo päätäni sille. kerroin sit sille että tykkäsin siitä ja olin aika loukkaantunu siitä kun en ollukkaa sen ainoo. sit se alko selittää jotain että ei se niille kahel muulle oo niin paljon lähetelly ja ei se oo niillekkään yli viikkoon. kysyin sitte siltä että mitä se tuntee mua kohtaan ja se sano et kyl silläkin oli lievii tunteita mua kohtaan mut ne katos nyt ihan kokonaan. :)
se sano et se haluu viel kuitenkin snäppäillä mulle ja addattiin toisemme sitten snäpissä ja puhuttiin vähän asioita halki. se sano mul et se ei aio enää laittaa niil kahel muulle mitää. se myös poisti ne kuvat musta. pyytelin anteeks mun käytöstä ja se sano et ei se mitään. se olis halunnu lähetellä mun kaa sellasia kuvia viel sinä yönä mut ymmärrätte varmaan miks en halunnu just sillon. :) se kuitenki sano et se on ihan ok sille.
pari päivää sit se lähti jonnekki leirille ja ei olla paljoo snäppäilty. mietin vaa et eiks se haluu puhuu mulle vai eiks sil vaa oo aikaa siellä. laitoin sille yöl snäpin "mul on ikävä sua :(" hetken mielijohteesta ja se avas sen aamulla mut ei vastannu siihen mitään, laitto kyllä huomenta.
kyllähän siitä ihan jonkin verran fuckboy-viboja tulee mut mietin vaan sitä että kui se halus pitää mut vaik sil ois ne kaks muutakin???
oon niin sekasin, en tiiä mitä tehä. auttakaa pliis :(