Cherryli2.8.2017 22:44
1/21
En pysty olee ajattelematta exää

Tää on jotenkin tosi kiusallinen tilanne. Seurustelin aiemmin tän yhden henkilön kanssa, mutta sitten erottiin minun aloitteesta kun ei jotenkin tuntunut hyvältä siinä suhteessa, en ollut varma oliko omat tunteet tarpeeksi vahvoja ja ahdisti.

Sit oli jonkin aikaa viileämmät välit ja nyt ollaan taas pystytty olemaan kavereita. Eron jälkeen mietin usein että mitä oikein edes näin hänessä, eihän meillä oo yhteisiä kiinnostuksenkohteitakaan eikä se oo ulkonäöltä mikään unelmamies. Enkä tiedä edes sopiko meidän luonteet mitenkään yhteen.

Noh, nyt kun ollaan kavereina nähty taas enemmän, oon ruvennut ajattelemaan häntä ihan liikaa. En tiedä mikä siinä on mutta jotenkin vaan sen luonne, huomaavaisuus, tietynlainen ystävällisyys mutta kaverillinen härnääminen on jotenkin sellasia piirteitä mitkä saa jotain ihastumisentunteita nousemaan taas pintaan. Ja sitten kun vielä miettii niitä suhteen ihania hetkiä niin soppa on valmis.

En tiedä mitä teen tai mitä pitäis ajatella, kun järki ja tunteet sanoo ihan eriä. Järki sanoo että ei meistä tulis mitään eikä me sovita yhteen eikä se oo sellainen mies mitä etsin. Mutta tunteet taas sanoo päinvastaista. Ja kun ollaan oltu jo kerran aiemmin yhdessä niin en varmaan ikinä uskaltais enää seurustella sen kaa kun pelkään että kävis samalla tavalla että oisin taas epävarma tunteista tai muusta ja siitä ei tulis mitään.
En vaan haluais että mulla on mitään tunteita sitä kohtaan, niin kaikki olis helpompaa kun vois olla vaan kavereita, mutta ei se auta vaikka yritän kieltää itteeni kehittämästä mitään tunteita.

Onko kokemuksia vastaavanlaisesta tilanteesta? Mitä mun pitäis tehdä tai ajatella? Mistä ees tiedän oonko oikeesti ihastunut siihen vai heittääkö aivot jotain omaa sekavaa settiä