Lunarsky15.6.2018 8:33
1/16
En pääse ikinä mihinkään

Vanhemmat ei päästä mua mihinkään vaikka pyytäisin. En juo enkä polta ( vaikka oon jo 18 vuotias) enkä oo tehny mitää tyhmää ainakan mun mielestä mutta silti ne on tosi ylisuojelevia .
Esim . Kerran mun kaveri kysy mua niille kylään kattoo leffaa ja kysyin eka äidiltä joka sano mulle et mun pitää kysyy iskältä ja iskö sano et mun pitää ottaa mun 13.v pikkusisko mukaan koska se voi olla vaarallista mennä toiselle kylään , sama koskee yökyläilyy. Siis en ymmärrä miten kyläily voi olla vaarallista .
Sama sillon kun halusin lähtee vanhojen jatkoille niin en päässy tai sillon kun kysyin pääsenkö abi risteilylle niin en saanut lupaa.
Mun vanhemmat on tosi ylisuojelevii ( etenki iskä) , mut ei ne aina oo ollu , tää alko ehkä ku vaihdoin kouluu kolmannella luokalla ja sain uusia kavereita joiden kans oli oikeesti kiva olla myös koulun jälkeen ja aina kun ne kysy mua ulos niin en saanu mennä koska ulkona on ” tosi vaarallista” , ja tän takia myös menetin paljon kavereita koska ei ne jaksanu kutsuu mua minnekkään koska en ikinä päässy mukaan ja tilanne on aika samanlainen nykyäänkin ja just tän takii mun sosiaaliset suhteet kärsii .