viisaslapsi10.5.2018 20:22
1/2
En ota tästä jätkästä mitään selvää!

Siis tutustuttiin tän jätkän kanssa(tiedettiin valmiiks jo toisemme) eka kertaa bileissä, joista ei oo hirveen kauaa aikaa. Se oli mulle tosi mukava koko illan ja tosi kohtelias ja käytiin siinä illan aikana myös syömässä äkkiä kahdestaan niin se tarjous mulle ruuat.sen illan aikana se tuli paljo halaileen ja otti kainaloon ja kehu mua nätiksi ja kaikille selitti kuinka mukava oon j halus saattaa mut kotiin mut sit lähin yhessä välissä ku se ei ollu just siinä nii ei tienny et lähin. Ja sit se kyllä sano että meistä tulee tosi hyvät kaverit useemman kerran.

Siellä bileissä myös meidän yhteinen kaveri, mun hyvö kaveri sano mulle siinä että se on kyllä ihastunut muhun(vaan sen illan tapahtumien perusteella) ja sit yks mun toinen "kaveri" joka on kyllä vähän sellanen et valehtelee ja puhuu paskaa helposti etenkin kännissä, niin se sano mulle et se jätkä yrittää kaikkia tyttöjä, mut mun tietääkseni ei tosiaankaan yritä, mutta tää joka mulle ton sano saattaa olla ihastunut myös siihen jätkään j niillä on kai saattanut olla juttuakin aiksemmi en tiedä onko enää. Ja sen jätkän kaverit jotka mä myös tunnen katto meitä sen koko illan silleen että jahas tässä on nyt jotain muutaki ku ihan peruskaverimeininkiä.

Seuravana päivänä se alko snäppää mulle ja pyysi mut sen kanssa pizzalle ja vaikka sanoin että ei oo varaa niin silti halus mut sinne seuraksi ja vielä kysy sit et haluunko et se ostaa mulle jotai ja sit kuitenki tarjos vielä omasta pizzastaan palan ku en syöny mitää. Siellä me ei sit oikee osattu puhuu kunnolla mistää ku oli sillee vähä jännittynyt tunnelma ja myöhemmin sen kaveri tuli myös sinne ja olin niiden kanssa sit melkeen 5 tuntia j käytiin yhteisillä kavereillaki kylässä ja se sit lopuks saatto mut kotii ja kävi pikaisesti kylässä.

Mutta nyt selvinpäi esim koulussa ku nään sen ehkä kerran päivässä sattumalta niin se ei käyttäydy oikeestaan mitenkään erikoisesti mua kohtaan, mutta jos siinä on vaan ihan muuta tyyppi ympärillä niin se kattoo mua enempi ja hymyilee ja tällee. Aluksi se aina tuli ensin snäppäämään mulle mut nyt mä aloitan paljo useammin kestustelun eikä se kovinkaan useesti mut kuitenkin vasta aina ku snäppään sille. Mistä mä nyt tiiän et haluukse olla vaan kaveri vai voiko se olla ihastunut??? Ja mitä mä teen?