__minävaan_6.5.2017 21:19
1/5
En ota oikeen selvää tästä ihmisestä

Mietiskelin tässä taas mun ihastuksen käytöstä (vihaan ihastus sanaa yli kaiken, mut en tiiä mitä muutakaa sanaa käyttäisin).

"Jutellaan" snäpissä ihan päivittäin, mut nyt tässä parin viikon aikana se on alkanu laittaa vaan "gm, gn" yms. snäppejä, eikä välttämättä vastaa mun snäppeihin mitään, vaikka ennen onki yleensä vastannu (ei tietenkää niihin turhimpiin snäppeihin) ja ollaan juteltu muutenki tosi paljo kaikesta.

Sitten jos nähdään toisemme sattumalta jossain kaupungilla, joko silleen, että ollaan kaveriporukassa tai ihan vaan yksin nii se ei koskaan moikkaa ja ei yleensä katso muhun päinkään.

Kuitenkin jos juttelen sille kasvotusten jossakin niin, että siinä on pari muutakin ihmistä nii sitten se juttelee ihan normaalisti, punastelee jopa vähä, on tosi mukava, kuuntelee koko ajan et mitä puhun ja vaikuttaa oikeesti siltä et se vois olla kiinnostunu.

Ärsyttää vaan, ku ei tiiä et mitä se oikeen meinaa tolla. Toisaalta, turhaa valitan kun en kerran ite uskalla kysyä. Halusin vaan tulla tänne avautumaan, koska miks ei. Voitte toki kertoo, et mitä mieltä ite tästä ootte, jos jaksoitte lukee tän mun (lapselliselta kuulostavan) tekstin. kiitos ja anteeksi