ainapihal20.7.2017 5:22
1/9
En osaa tulkita häntä, help

Eli tilanne on se, että olen ihastunut erääseen koulukaveriini. Hän on ihan yltiö mukava ja fiksu ihminen. Ongelmana vain on se etten tiedä tai voi tulkita hänestä onko tunne molemmin puoleinen, koska hän on mukava kaikille.

Hän on hyvin huono puhumaan sc:ssä tai reagoimaan omien sanojensa mukaan, koska hänelle ei niin paljon snäppäillä, mutta itse aktiivisena käyttäjänä snäppäilen paljon ja hän on alkanut vastailemaan kaikkeen mitä sanon ja aluksi vastaamiseen meni aina tasan 1min nyt vastaus tulee nopeammin ja hän jopa itse saattaa ns. aloittaa keskustelun.
Aina kun sanon jotain ihan vitsinä että hyppään junan alle tai nyt alkaa lääkitys kun asiat ei mene ihan putkeen hän heittää 'älä viitti, ei oo kivaa tommonen' ja meillä on tapana aina iltasin käydä keskustelu mun nukkumaan menosta, menee suurinpiirtein näin: mä 'vois mennä nukkumaan' hän 'näin aikasin ei voi mennä kello on vasta 22.00 iltahan on nuori' mä 'mutku univelat painaa' hän 'tiiän ettet kumminkaa mee'
Koulussa keväällä aina moikattiin käytäväl ja ruokalassa saatettiin tuijotella toisiamme. Kerran kun se käveli mun ohi käytäväl ku oltiin menos luokkaa kaverit kysy heti ku astuttiin luokkaa sisää, hymyiliks se sulle 😏 Ite en huomannu mitään.
Sitten meijän koulun bileissä tai niiku koululaisten järjestämis bileis yms nii aina jotenki hakeutuu mun lähettyville tai mä sen ku meijän kaveri porukat aina yhdistyy niissä. Sitten kerran ku multa oli loppunu akku illan päätteeks jäi mun kaa kattoo mulle bussia tai junaa kotiin vaik ois voinu olla oman kaveriporukkansa kanssa.
Ongelmana tässä on vaa se kun se on niin mukava kaikille ja tosi sosiaalinen niin voisi tehdä tuota kaikille.

Tosin nähtiin nyt tässä kesälomalla kahestaan ku mä halusin lähteä spontaanisti seikkailemaan keskellä yötä vaik aamulla oli töitä, olin muutenki heittämässä muutamaa kaveria paikasta A paikkaan B ja kysyin et saanko seikkailu seuraa jos tuun koululle (hän asuu meijän koulun lähellä) ja hetken pohtimisen ja taivuttelun jälkeen vastaus oli tämä 'oon kyllä aika epäspontaani ihminen, mut onks siel kylmä' ja ku vastasin et vähän, laita vaa huppari jos haluut hänen vastaus 'mut eikai sulle tuu kylmä et kestätkö' (olin siis liikkeellä vaan t-paitamekos ja balleriinois). Sit ku hän tuli siihen parkkikselle ja lähettiin kävelee metsään sano melkee heti et 'jos tulee kylmä sano nii saat mun takin, kosk mul on kyl pitkähihanen alla' ja oli laittanu shortsit myötätunnosta ku oli nähny et mul oli mekko :3 ja muutenki oli aika herrasmies siel ja näytti mulle ain valoo ja odotteli ku komastelin siel ja juoksin karkuu ötököitä xD

Anteeks romaani mut juu en tiiä mitä täs on jos täs on yhtää mitää