makaroooni14.6.2018 23:34
1/1
En oo vielä vuodenkaan jälkeen päässyt yli

Mulla loppu vuosi sitten yläaste ja olin koko yläasteen ajan toooosi ihastunut (en tiiä voiko ees ihastukseks enää kutsuu) yhteen ihanaan poikaan. Juteltiin koulus mut ei oltu mitenkään hyviä kavereita. Oikeesti luulin joskus et silläki ois tunteita mua kohtaan ja meinasin kertoo sille mun tunteista monta kertaa mut en koskaa kuitenkaa viittiny.

No sit joskus ysiluokan lopus sain kuulla et sil on juttua jonku toisen tytön kaa. Tietenki menin ihan paskaks ku tajusin ettei se ollukkaa koskaan kiinnostunu musta. Poistin sen snäppikavereista (:D) ja päätin etten puhu sille enää ikinä ja että mun ois parempi vaa päästä siitä yli ennenku yläaste loppuu. En mää koskaan päässy siitä kunnolla yli ja päättäjäispäivänä aloin itkee ku tiesin et nään sen viimestä kertaa.

Mentiin eri lukioihin eikä olla yläasteen jälkeen nähty tai pidetty mitään yhteyttä. Kuitenkaan en oo tavannu ketään joka sais mut tuntemaan samallain miten se sai ja mietin sitä poikaa välillä vieläkin. Oon miettiny et tuunko ikinä tapaamaan ketään joka ois samallainen ku se ja pääsenkö mää siitä oikeesti joskus yli? Vaikka olisin ihastunut johonkin toiseen poikaan nii se ei oo silti samallaista ja siksi en pysty alottaa suhdetta kenenkään kaa.

Mitä mun pitäs tehä? Ottaa yhteyttä uudestaan tähän poikaan? Yrittää vaan päästä yli?