orvokkii21.5.2017 16:53
1/1
En oo varma..

Siis olin noin 2vk yhen jätkän kans yhes. Mun paraskaveri oli ihan kuses siihen ja se jätkä ties sen. Se jätkä sano vaa aina et mun ja sen välii ei voi tulla mikää ja et se rakastaa mua jne. No mut sit yks pv se ei puhunu mulle mitää ja puhu wapis vaa sen mun kaverinkaa.. Se tuntu jo silloin ihan vitun pahalt koska tuun helpost mustasukkaseks.. No kuitenkii. Se ei kertonu mulle mitää asioit mitkä sitä vaivas sinä päivään, mut se kerto kaiken sille mun kaverille. Sit illal se vaa laitto viestin et se haluu erota ja sit siin peräs tuli joku hirvee lista kaikkee miksei se voi olla munkaa. No katoin sitä ja jätin vastaamat, koska no mun päivä oli menny muutenkii perseellee ja sen mun kaveri ties sen. No vastasin sille mun poikaystävälle silloin et ok, ihsma koska tiesin et sil oli jotain sen mun kaverinkaa (se mun kaveri oli sen exä jo silloin ja ne oli ollu jo kerran yhes). No sit ne alko seurustelee mun parhaankaverinkaa.. Se tunut ihan vitun pahalt ://

Se juttu mitä mä täs nyt mietin on se et esittikse kaikki ne vikat päivät mulle et se tykkäs must jne. Koska puhuttii puhelimeski just pari pv ennen ja se oli vaa kokoajan mulle sillee et "En haluu ikinä meneettää sua, oot kaikist tärkein ja rakkain." jne.
Eli siis haluisin vaa tietää teijän mp:n siitä et esittikse mulle noi vikat päivät vai mitä :( Oon vieläkii ihan hajal enkä oikeestaa tiiä mitä mun pitäis tehä.. Se pitää muhun vieläkii yhteyttä ja on pari kertaa soittanu pilapuhelunki..