RainbowDust28.7.2017 6:43
1/4
En kestä tätä koska nukkuminen

Alunperin mä olin se joka ei hirveesti tykänny nukkuu missää lusikassa tai ylipäätää kiinni 100% toisessa tai sellasis halaus asennoissa ku en saa unta ku vaa paris asennos ja muutenki sellane vaa ahisti vaik tykkään muuten halailla yms. Paitsi sillon ku oon nukahtamas.

Kyseinen asia aiheutti lievästi pahaa mieltä poikaystävälle ku hän ois tykänny cuddlee samalla ku nukkuu ja koitin selittää et oon pahoillani mut voin halia sitä sit muuten iha millo vaa


No siis niinku täs kuukaus sit rupesinki jostain syystä nukkumaan sen kanssa tosi lähekkäin ku löysin sellasii asentoi et nautin siitä ja näi

Ja jonku kahe viiko jälkee se yhtäkkii paljastaaki et "emmä nyt enää halua tällee nukkua ku sun takia mä totuin jo nukkumaan tällee eriksee ja nyt mä ymmärrän miks sä teit sitä sillo aikasemmin"


Ja siis...mua vaan kyrsii niin vitusti kaikki ne muutamat kerrat ku hän on asiasta valittanu et mua ei kiinnosta halailla yms. Ja NYT se sit päättää yhtäkkii muuttaa mieltään samalla ku ite aloin pitämään sen edellisestä nukkumis tyylistä.


Asia johtaa siihen et mä en oo 100% happy ja sit se vaan sanoo et "no mieti miltä musta tuntu pari kuukautta sitte"


Asiahan korjaantuu sillä et alan taas nukkumaan "yksin" mut niinku...jajdjahdha...kauhee vaiva.