yessir13.3.2018 18:03
1/11
En jaksa kaveriporukkaani enää

Ja omatunto kolkuttaa. En vaan voi sille mitään, en vaan jotenkin kestä niiden seuraa ja 90% ajasta kun oon niitten kanssa hakkaan sisäisesti päätäni seinään. Niiden keskustelunaiheet on suoraan sanottuna järjettömän typeriä ja/tai lapsellisia. En itekkää oo todellakaa mikää kypsyyden ja kunnollisuuden perikuva mut toi menee ihan yli.
Kaiken lisäks ne on aivan vitun kovaäänisiä, kaikkien pitää huutaa oma mielipiteensä ja ne riitelee ihan mistä vaan (ja missä vaan). Jos ne ei riitele ne hihittelee jollekin oikeesti nololle aiheelle mikä oli hauskaa joskus ala-asteella.
Oon sanonu niille että vois pitää volyymia vähän pienempänä ku kaikki kääntyy ärsyyntyneenä kattomaa ku ne riitelee tai yks selittää kovaan ääneen miten sen serkun koira pieras viimeviikolla ja kaiken kukkuraksi imitoi sen tarkasti alusta loppuun. Silloinki sain vaan paskaa niskaani "Ai yessir nolottaaks sua hä????" ja rupes yliampuvasti muka sanomaan että lopettakaas nyt, yessiria hävettää. Voi kyllä, niin hävetti. Ja paljon. Monesti myös 1-2 niistä kommentoi munkin ulkonäköä tosi ajattelemattomasti yrittäen vääntää jotai hupsunhauskaa vitsiä ja välillä niitten kaa oikeesti tulee paska fiilis.

Kuulostan ihan älyttömän itsekeskeiseltä mut en jaksa nyt miettiä sen enempää. En ikinä sano niille lähes mitään pahaa, päinvastoin, koitan olla kiva sillonki ku ne ärsyttää mua tappavan paljon. Yhen tossa samassa porukassa olevan kaverin kanssa ollaan ihan samalla aaltopituudella ja puhuttiinkin tästä, mut ei vaan tiietä mitä pitäis tehä.
Mul on kavereita ton porukan ulkopuolellakin kenen kaa viihtyisin paaaaljon paremmin ja voin oikeesti puhuakin jostain, mut en pääse noista eroon. (en kestä kuinka kamalalta kuulostan) Ongelmana on se, että ihan sama minne meen niin toi porukka seuraa perässä. Koitin tänään livahtaa nopeesti ruokailun jälkeen muualle ja ehdin jo huokasta helpotuksesta mut sitte 5 minuutin päästä koko meluava sakki tuli mun perään ja alkoi vituttamaan mun lisäks niitä muita paikalla olevia. Tiiän, et tosi monet ei tosiaankaan jaksa kuunnella niiden 120 desibelin kälätystä ja nään miten monet mun muut kaverit vaihtaa kyllästyneenä katseita jos nää tulee paikalle, joten ainakin voin todeta et tää mun ongelma ei oo täysin aiheetonkaan.

Ihmettelette varmaan et miks en vaan lähe lätkimään nii en vaan jotenki tiiä miten. Ne on sinänsä välillä ihan ok enkä haluis todellakaa loukata niitä sanomalla jotain että noh, en itseasiassa muuten tykkää teiän seurasta. Ne on kans tosi tarkkoja semmosesta "X EI TULLUT MEIDÄN KANSSA SYÖMÄÄN, MINKÄ TAKIA?!". Meil on tosi pieni koulu, joten nään ne kaikki väkisinki joka päivä, ihan sama kuinka paljon yrittäisin vältellä niitä. Mikä ois parasta täs tilanteessa? Joku mahdollisimman vähän kaikkia osapuolia loukkaava vaihtoehto ois ihan loistava mut mikä se sit ois D: Niin ja kuulostaa varmaan yläastemeiningiltä mut uskokaa tai älkää, lukiolaisia ollaan.