Tenapepa26.7.2018 14:41
1/8
en jaksa enää

Jätkä on omin sanoin kiinnostunut näkemään,ja huomenna olis tarkotus nähä, mutta päivä päivältä jutteleminen hiipuu, ei enää laita mulle huomenta tai hyvää yötä niin usein ku ennen.
Mä olin se joka viimeks pistin eilen viestiä ja aattelin testaa, että kuuluuko jätkästä jos en tänää laita mitään ja kello on kohta 6 eikä oo kuulunu yhtää mitää..

En tiiä mitä vittua se haluaa musta, muutenkin se on vähän ujo ja kovia kokenut naisten suhteen (ihan sen kavereilta olen kuullut)

Ehkä hän on vaa tosi varautunut ja haluaa varmistaa että mä oon tosissani sen suhteen? Muutenki oon ite iha vitun ylianalysoiva ihminen ja menetän pienestäkin asiasta yöunet niin ei oo varmaa paras mahdollinen kumppani mulle :D Hän on kyllä kasvotusten sanonut mulle että on ujo eikä uskalla sanoa asioita suoraan vaan kiertelee

Tai sit se ei ookkaa nii vakavaa ku kuvittelen ja hän on oikeesti vaan ujo ja tykkää musta, eikä oo kauheesti viestittely ihmisiä :-D Kasvotusten hän on kyllä huomioonottava, puhelias ja hauska, aluks tosin todella ujo ja vaati pari rohkasu ryyppyä että uskalsi puhua mulle... oltiin siis juomassa porukalla kun ekan kerran tapasin tämän.