minarelli1.5.2017 20:33
1/5
En haluu joutuu friendzoneen :(

Taustaa: Olen itse 15/01 ja tää jätkä 18/98. Alettiin juttelemaan snäpissä helmikuun alussa ja kuun lopussa hän kysyi numeroani ja juteltiin wapissa päivittäin. Meillä on välimatkaa 700km. Kävin jätkän luona heti maaliskuussa ja majailin siellä viikon. Pussailtiin, halittiin ja pietettiin kädestä kii ja hänen kanssaan mun olo oli turvallinen ja pystyin olemaan ilman meikkiä ja muutenkin omaitseni. Silloin kysyin häneltä että mikä tää meiän juttu on ja vastaukseksi tuli että "täytyy miettiä asiaa". Sovittii siinä vaiheessa että olemme vaan kavereita (sellaisia kavereita jotka voi pussailla ja halailla). Viikko siit ku olin lähteny sieltä, nii tulee viesti että "entiä pystynkö oleen sulle pelkästää kaveri ku must tuntuu että haluun susta enemmän ku pelkän kaverin". Kuitenkin tän välimatkan takia ei alettu virallisesti seurustelemaan ja sovittiin myös että muita saa tapailla, mutta siitä tulee kertoa heti ja siihen sit loppuu tää meiän 'just friends'.

Tämän hetkinen tilanne: Oon menossa taas viikon päästä näkeen tätä jätkää ja puhutaa pävittäin ja viesteissä on edellee sydämmiä ja pusuemojeja. En voi sanoo vielä, että oisin rakastunu, mutta ihastunu ihan korvia myöten. Tunteet ovat molemmin puolisia. Mua silti ahdistaa ja tuun ihan hirveen mustasukkaseks jos tää jätkä löytää jonku uuden muijan. Hänellä on myös naispuolisia kavereita aika paljon ja kun hän mainitsee heistä jotain nii tunnen itsessäni pientä mustasukkaisuutta. Enkä tiedä pystynkö luottamaan jätkän sanaan siitä, että hän kertoo heti jos hän tapailee tai on käynyt baari-illan jälkeen suoraansanottuna panee jotain muijaa. Jätkä sanoi, että vaikka hänellä ois tyttöystävä, mä ja tää jätkä oltais edellee hyviä ystäviä ja se pystyis edellee majottaa mua ja tällee.

Miten siis pääsen eroon siit, että oon ihan korvia myöten ihastunu ja sit ku tää jätkä löytää uuden nii oon ihan hirveessä friendzonessa? En haluu menettää jätkää ystävänä enkä muutenkaan, joten en kaipaa JÄTÄ SE -kommetteja.