OrjaPiika_887.5.2017 20:42
1/12
En enää tiiä mitä voin tehdä

Please auttakaa. Mitä mä voin oikeesti enään tehä?

Erosin tosiaan alkuvuodesta heti vuoden vaihteen jälkeen 2,5v suhteesta. Suhde oli mennyt jo niin pitkään alamäkeen ja olin niin väsynyt että helpotus oli päällimmäinen tunne eron jälkeen. Muutin ensimmäistä kertaa omilleni, sain arjen pyörimään, sain pitkään toivomani työpaikan, innostuin liikkumaan, opin ekaa kertaa pitkään aikaan oikeesti syömään hyvin ja oikein ja nukuin niin että heräsin aamulla järkevään aikaan pirteenä ja pääsin tämän takia illalla myös järkevään aikaan nukkumaan. Kropan kipuilu ja ikuinen selkäsärky katosi. Myöskään muutaman kaverin jääminen exän puolelle ei haitannut eikä harmittanut yhtään kun tajusin sen vaan helpottaneen mun oloa kun pääsin epäterveellisistä ihmisistä eroon.

Mutta niinkun yleensä niin sitten alkoi alamäki.
1. Kolmen kissan porukasta ainut leikkaamaton alkoi kusemaan joka paikkaan (Merkkailee) ja oon sille jo melkein saanu varattua ajan pallien poistoon MUTTA tässä tulee tää kaikki muu päälle. Herään joka aamu ahdistukseen mm sen takia kun mietin että mitähän kaikkea pääsee taas pesemään kissan takia.

2. Kerkesin tekemään puolitoista kuukautta työtä josta oikeesti nautin joka ikinen työvuoro. Ensimmäisestä palkasta puuttui palkat pomon yrittäessä kusettaa mua. Kaikki sunnuntain tuplat, yö lisät yms puuttui KOKONAAN ja luuli etten huomaa. Kun asiasta ilmoitin että pitäis asiaa korjata niin sain potkut. Olen nyt liittoon ollut yhteydessä ja valtuuttanut nyt vihdoin heidät hoitamaan tätä asiaa. Koska kun olisi pitänyt puuttuvat saada lopputilissä niin pomo pitää kyseistä lopputiliä nyt kiristyksenä jonkun vaitiolovelvollisuus sopimuksen allekirjoittamista vastaan. Lisäksi irtisanominen on ollut laiton yms. Ei siinä mitään, tiedän tämän sutviutuvan mutta ton asian kanssa kun oikeuteen lähtee niin siinä menee parhaillaan 2v ennen kun asia on oikeesti käsitelty. Joten palkka jonka olin kerennyt tuki hakemuksiin ilmoittamaan ja tuulettamaan jo että mä tuun pärjäämään helposti koko kuukauden niin sitä en tuu saamaan "ikinä". Ja tuet on sen mukaset että toi palkka olis pitäny saada. Eli mulla on auton verot maksussa kuun vaihteeseen mennessä, sähkönsiirrot yms eikä mulla oo varaa EDES pelkkään vuokraan tällä hetkellä.... Joten yllä mainittu kissan leikkauskin piti onnistua, mutta eipä onnistu tämän palkka sotkun takia. Ja tän päälle entinen pomo on vielä paska puheilla minusta mennyt pilaamaan suurelta osalta paikkakunnalta työnsaanti mahdollisuudet pitkälti kokonaan.

3. Eron jälkeen exä pahoinpiteli minua hermostuessaan jostain ihme tavaroiden jaosta ja pelikonsolista. Lisäksi on parisuhteen aikana maksattanut minulla kaikkea mahdollista mm vuokria mun säästöistä että pysyy katto päällä miehen tehdessä palkastaan huvikseen soitin hankintoja. Palauttelin mm meille sähköjä kun nekin oli maksamatta. Ja nyt sit koko kotikylä puhuu että olen keksinyt velat hatusta, hakannut kuulemma exän lasta koko parisuhteen ajan, keksinyt pahoinpitelyn päästäni. Olen tuntemattomille ihmisille näitten puheitten perusteella mm hullu ämmä.

4. En ole päässyt palaamaan hevosharrastukseni pariin joka on ennen yleensä ahdistustani helpottanut koska viime vuoden lokakuussa minua puri koira ja käsi kerää edelleen nestettä. Lisäksi lensin kärryjen kanssa ojaan ponin pelästyessä helikopteria. Poni katkaisi jalkansa ja jouduttiin ampumaan, minä löin pääni ja solisluuni, sain kantositeen ja kantositeen pois saannin jälkeen exä heitti mut sama olkapää edellä seinään. Ja poni tapauksen takia olen myös jäänyt melkeinpä pelkäämään ainoaa asiaa mikä on ennen ahdistusta edes helpottanu eli hevosia.

Niillä hyvillä ystävillä joita minulla tällä kylällä on alunperinkään ollut niin tuntuu olevan paljon muitakin ystäviä enkä tietenkään heitä voi siitä syyttääkkään! Mutta mun nykyinen elämä on oikeasti yksin kotona telkkarin kattomista suurimmalta osalta kaikki päivät. Viikon pelastus on tankotanssi kerran viikkoon. Menin ja pitkälti nolasin itseni laittamalla paikkakuntamme ryhmään että olisiko täällä päin jotain muutakin yksinäistä jota kiinnostaisi tutustua. Mutta puheet on levinnyt niin että minusta tuntuu että ihmiset on nähnyt kirjoituksen ja nyt puhuu siitä omissa ryhmissään kuinka itken ja ruikutan kun mulla ei oo ketään ja oon paljon yksin. Mua on viimisimmät ajat haukuttu ja solvattu niin lyttyyn että en enää meinaa oikeasti jaksaa pitää nenää pystyssä joka vaatii jo mun kohalla todella paljon. Olen ruma, kuulostan rotalta, mun harrastus videot netissä KUVOTTAA ihmisiä yms.

Mun on pakko kerrankin suoraan joutua myöntämään, että mulla on oikeesti paha olla. Tähän päälle vielä tuli hoitokoira että saan edes jostain rahaa niin koira pelkää mun kissoja, hyppii sohvalle vaikka kuinka käskee alas, kissat tekee pahojaan minkä kerkeää vaikkei yleensä tee ja kaikki tuntuu tällä hetkellä just siltä ettei mikään voisi olla enää pahemmin.