TIIKERIKAKKU3.7.2017 23:29
1/19
En enää kestä tätä mustasukkaisuutta

Omaa mustasukkasuutta siis. Ollaan vuosi oltu yhessä, ja suhteen alussa en ollu yhtään mustasukkanen. Edellisessä suhteessa en myöskään ollu yhtään mustasukkanen.

Nyt oon kuitenki ollu jo jonkin aikaa ja tää alkaa käymään mun henkisen hyvinvoinnin päälle. Se on oikeesti jo niin pahaa ja aiheuttaa niin kamalaa ahdistusta että voisin erota poikaystävästä sen takia että saisin mielenrauhan ja mun ei tarvis miettiä mitään tämmösiä. Siis ei tarvi ku olla joku tykkäys instagramissa ja mä vedän siitä kauheet kohtaukset (en poikaystävälle, mietin ja kiukkuun omassa päässäni). Musta tulee tosi vihanen ja kärttysä ja kihisen miehelle raivosta kun vituttaa niin paljon, koska oon mustasukkanen jostain naispuolisesta ihmisestä. Vittu mun pää oikeesti hajoaa enkä jaksa tuntea enää jokasta naista uhaksi.

Kaikenlisäks tää on mulle tosi vieras tunne, koska en oo aikasemmas suhtees ollu yhtään mustasukkanen - en naispuolisista kavereista enkä mistään. Ja nyt yhtäkkiä vuoden jälkeen oon saanu ihan hirveitä kohtauksia. Joo, mulla ei oo itsetuntoa tiedetään. Käytän ihan hirveitä nimityksiäki jostain naisista esim jos näen et poikaystävä juttelee sen kaverille ni saatan kysästä ''kukas lortto toi on'' koska se jotenkin sairaasti helpottaa mun oloa ku pääsen ''haukkumaan'' jotain muijaa sille :D tiedetään oon ihan ihmeellinen.

Ehkä tää on jollain tapaa ihan hyväksyttävää tää mustasukkaisuus JOS se olis pientä mut tää menee jo sairaaks. Stalkkaan ihan hulluna instagramissaki keitten kuvista se tykkää ja lähes joka kerta ne on jotain helvetin kauniita ja hyväkroppasia ja mä masistelen koko loppuajan ja kiukuttelen sille jatkuvasti. Tää aiheuttaa etäisyyttä meijän välille koska näytän mustasukkasuuden raivoamalla ja ottamalla etäisyyttä. Tää on lisääntyny koska ollaan poikaystävän kanssa sovitt että yhteystietoja EI jaella uusille vastakkaista sukupuolta oleville tuttaville (oli vielä poikaystävän keksimä ''sääntö'') mutta hän jäi kiinni jokunen aika sitten että oli näin jonkun naisen kanssa tehnyt.

Oikeesti sanon ihan rehellisesti että mä en kestä. Mun pää ei kestä tätä enää. Käyn juttelemassa ammattilaisille (kävin keväällä henkisesti niin rankkoja asioita läpi jonka takia menetin itsetuntoni täysin) ja mulla on vastikään diagnosoitu lievä masennus. Tää jatkuva mustasukkasuus ei vaan helpota. Tekis mieli kieltää sitä olemasta yhteyksissä keheenkää naispuolisee henkilöö ja tekis mieli pakottaa se unfollaa igs kaikki muijat :DDD mut en tee niin koska tiiän että se ei oo ok eikä tää käytös oo yhtään mun tyylistä. En vois koskaan pyytää sitä luopumaan sen kavereista, enkä haluakaan.

Mikä neuvoksi? Miten pääsen näistä tunteista vittuun? Eroamalla? Poikaystävä tietää mun fiiliksistä ja oon puhunukki erosta mutta hän ei halua erota. Enkä mäkään halua, mut tästä mustasukkasuudesta haluan eroon. En enää tunne itteeni.