Kirvesveitti28.5.2017 22:29
1/4
Emil ja Johannes

Aina kun joku teki keskustelun siitä, että on ihastunut kahteen mieheen/poikaan oon miettiny et miten voi ihastua kumpaanki. Noh, nyt oon samassa tilanteessa. Miehet ovat nimeltään Johannes -99 ja Emil -98 (nimet muutettu). Tutustuin Emiliin ensin. Emil asuu toisella puolella suomea, välimatkaa 700km ja on muutenki tosi erilainen minkälaisiin tyyppeihin ihastun, koska soittaa bändissä, vaaleat olkapäihin ylettyvät hiukset, vihreät silmät, mutta silti Emilissä on sitä jotain. On aivan s*atanan hyvännäkönen. Emilissä on kaikki aivan ihanaa, mutta miinuksia on pari. Emil ei ikinä oo tullu käymään mun paikkakunnalla eikä ole tulossa, koska "maksaa liikaa" joka on maailman surkein tekosyy, koska itse olen ollut hänen luonaan 3 kertaa. Ei oo töissä, ei oo käyny mitää 9lk jälkeen eli ei oo ees koulutusta. Emil kehuu mua kauniiksi, vaikka mulla on tosi huono itsetunto. Seksiä olemme harrastaneet 2 kertaa.

Sitten Johannes. Johannes asuu samalla paikkakunnalla ku mä ja oon tutustunu häneen vasta 3 viikkoa sitten. Hän omaa ruskeat hiukset ja siniset silmät, millaisten perään kuolaan aina. On amiksessa ja myöskin vakituisessa työpaikassa. Johannes on huomaavainen ja puhuu mulle ihanasti ja sopivan pervot läpät joista tykkään. Ei ole seksiä harrastettu, mutta pussailtu ja nukuttu lusikassa. Ihan tosi vähän ylipainoa, niinku mullaki. Uskaltaa puhua kavereille musta eikä ole niinku Emil joka esittää, että meiän välillä ei ois koskaan tapahtunu mitään. On myös huomaavainen ja asenteeltaan sellanen "teen mitä vaan sun takia"

En tiedä mitä mä teen, koska oon ihastunu Emiliin vaikka en haluais ja hän on vähän ärsyttävä juurikin sen takia, koska hän ei ikinä ole tulossa tänne vaan mun pitäs mennä aina sinne. Ja sen takia oon aina menny sinne koska tykkään hänestä niin paljon että en ole voinut vastustaa. Haluaisin keskittyä Johannekseen, mutta silti Emil pyörii mun mielessä ihan 24/7. Miten mä pääsen Emilistä yli? En haluaisi menettää Emiliä kaverina koska hän "nosti mut ylös" sillon ku mun masennus oli pahimmillaan. Hän on tuonut myös paljon iloa mun elämään. Hän on myös hyvä kuuntelija ja osaa keskustella. Eli tosiaan miten unohdan Emilin?