Muumimurmeli9.6.2018 9:28
1/2
Eikö poikaa enää kiinnosta?

Kuukausi sitten aloin seuraamaan yhtä mua vuotta vanhempaa poikaa instagramissa. Se myös alkoi seuraamaan mua ja pyys kaveriksi snäpissä. Hyväksyin sit kaikki seuraamispyynnöt ja me alotettiin streak. Illemmalla tää poika tuli kysyy vähä mun elämästä jne. Hää myös kehui mun ulkonäköä, joka oli ihanaa kaiken sen ”masennuksen” keskellä mitä koin.

Me alettiin juttelemaan aika paljon varsinkin iltaisin. Musta vähän tuntuu et tää poika on fuckboy, koska se on pyytäny kuvia, jossa mulla ois vaa alusvaatteet. Kerran se kertoi haluavansa harrastaa peti puuhia mun kanssa. Mua tää koko juttu ei oikeestaan järkyttäny yhtään, koska kyseinen poika vaikutti muuten kivalta ja hyvän näköiseltä huomioimatta sen fuckboy olemusta.

Mulla on vähän tapana ihastuu kaikkiin poikiin ketkä mulle tulee juttelemaan. Eli siis oon aika pahasti ihastunu tähän tyyppiin. Välillä musta tuntuu siltä et hänellä on joku uus tyttö, koska hää ignooraa mua aika paljon ja ei olla juteltu nyt useampaan päivään:( Mä oikeesti välitän hänestä tosi paljon vaikka toi kuulostaa jopa naurettavalta.

Me asutaan aika kaukana toisistaan, joten se saattais aiheuttaa vähän ongelmii seurusteluun. En kyllä ite koe olevani valmis vielä sellaiseen, eikä me olla tämän pojan kanssa juteltu mitään seurustelusta. Tää poika on kyllä kysynyt multa mahdollista tapaamista, jos hän tulisi mopolla tänne paikkakunnalle missä asun. Haluisin tavata hänet, mutta en oikeen osaa aloittaa mitään keskustelua, jossa voisin kysyä tapaamisesta vähän tarkemmin.

Musta vaan on alkanu tuntuu tosi epävarmalta, enkä oikee tiedä mitä toi poika haluu? Kaiken lisäks mulla on tosi huono tuuri poikien kanssa ja sen takii en usko enää löytäväni mitään tosi rakkautta. Aina aluksi kaikki menee pojan kanssa tosi hyvin, mut sit ihan yhtäkkii kaikki romahtaa ja loppuu. Tuulekohan meistä mitään? Haluuko se enää edes nähdä mua? Mitä se oikeen ajattelee musta?
Kiitos, jos olet jaksanut lukea tänne asti. Jos sinulla on jotain vinkkejä minulle yms. Kerro ihmeessä!