Syvähaava8.4.2018 16:44
1/8
Eikö jätkää enää kiinnosta? (pitkä)

Joudun nyt pitkästä aikaa vuodattamaan demiin.

Eli siis oon 19v jätkä ja mullon ny olly pari viikkoa säätöä yhen samanikäsen jätkän kans (sanotaan sitä Davidiks). Meillä on hieman kilometrejä meiän asuinkuntien välissä ja tutustuttiin alunperin snäpissä. Kiinnostuttiin toisistamme tosi vahvasti, se sano mulle mm. et teen siitä maailman onnellisimman ja se haluaa niin nähä mut jne. ja puhuttiin ihan 24/7 ja iltasin ja aamuisin sanottiin huomenet ja yöt sydämmien kera. Aina ku ei olla näkees nii se pyytää kuviiki musta snäpis ja pyyän silt takas ja kaikkee mahollist :D Se myös ottaa screenejä ja on ottanu mun ig kuvii puhelimeensa kaike varalt jos poistan ne.

Ollaan nyt pari kertaa nähty ja nukuttu yhteensä kolme yötä yhessä. Ekaa kertaa menin sen luo niitten kämpille, katottiin leffaa käsi kädes, pusuteltiin, harrastettiin seksiä, seuraavana päivänä mentiin leffateatteriin yhes ja sielläki käsi kädes. Nukkumisestakaan ei yöl tullu mitään kun oltiin niin toisissamme kiinni. Se myös tarjos frapet ku mentiin kahvilaan.

Kun olin lähös takas junaan ekan tapaamisen jälkeen halattiin pitkästi ja se kysy snäpis sit pia et haluunko viel nähä ja sanoin et todellaki ja kysyin silt entä se niin se oli sillai ''miltä näyttää, todellaki'' ja siin snäpis oli kuva joka paljasti et se jo katto seuraavii juna-aikataului. Myöhemmi se oli sit vähä ottanu ja laitto videoit mihnä se sanoo mua sen rakkaaks :D

Nyt tänä viikonloppuna mentiin niitten porukoille ja sen sisko ainaki oli jo kuullu musta kun David oli omien sanojen mukaansa jo kertonu kaikille musta, myös kavereilleen ja serkulleen jotka sain myös tavata. Meil oli tosi kivaa taas, kateltiin Netflixiä, ajeltiin, yöllä taas oli kiva nukkuu yhes ja puuhailla kaikkee, aamulla mentiin suihkuunki yhes. Se myös sit päivällä esitteli mulle niitten hienoja autoja ja istuskeltii niis ja kuunneltii musiikkia :D

Sit iltaa kohden huomasin et asiat tuntu muuttuvan, vaikka me siin illalla kyl nuoltii ja pideltii käsist kii. Se oli edelleen mua kohtaan tosi huomaavainen jne. MUTTA kun illalla mentiin keittiöön, juotiin kaakaot ja sen piti syödä, näin kun sen pöydällä olevaan puhelimeen tuli ilmotus Tinderistä. Katoin vaa sitä ja ei se sitä ees peitelly, rupesin ihmettelee mitä se tolla tekee jos kerta mä teen sen onnelliseks kuten se sano. Mä sit vaa sanoin et meen jo yläkertaan ja tottakai tuli paha mieli kun rupesin pelkäämään pahinta, koska oon kiintyny tähän jätkään.

Menin sänkyyn nukkumaan ja sitku David palas niin se huomas et olin jo menny vaa kylmästi nukkumaan ja seki sit vaa rupes nukkumaan. Ei sanottu hyvii öitä tai mitää. Rupes sit kaduttaa ja sanoin vaa et onko meiän jo pakko nukkuu niin se vaa sano et meinaa jo nukahtaa ja varmisti et olin laittanu kellon herättää :/

Aamulla sit yritin vähä hiplailla sitä kun seki tekee nii aina mulle, ku oottelin jos saisin ees pusun. No enpä saanu. Katto vaa päälle ja korkeintaan sain pienen hymyn. Jouduin olee kauan hereil ku se nukku vaik herätys oli jo herättäny aiemmi.
Noustiin sit pia ja se vaan sano et noustaan ja häivytään ja me sit vaa puettiin ja lähettii. Ajeltii sit kahestaa ja käytii kauppakeskukses ja syömäs ja se makso mul osan mun bussimaksuist.

Ooteltii et mentäis asemal ku mun bussi oli lähös. Asemal sit ennenku menin bussii halattii pitkää, sanoin siin et mul oli tosi kivaa ja se sano et ''hyvä niin mullaki'' sit se kysy et haittaako jos se menee jo kun sen kaveri oottaa ja sanoin et voi se mennä, sitku menin bussii nii snäppäiltii vähä.

Kysyin sit siltä snäpis et tuleekse sit mun luo ens vkonloppu, ja se sano ettei se tiiä ku sil saattaa olla yks lääkärijuttu siinä vkonloppuna, ja ku sil oli sinä päivänä bileet nii se sano et puhutaa täst asiast huomenna (eli tänään). Pari snäppii sit vaa vaiheltii päivän mittaan. Illal se sit laitto vaa jonku snäpin ja myöhemmi vaa ''Öitäää'' (enkä ees tiiä menikse kaikille) ja vastasin sit vaa ''Meen nyt nukkumaa, öitä David(sydän)'' ja nyt tänään ku meiän olis pitäny puhuu meiä seuraavast tapaamisest nii se kyl laitto sit aamul ''Huomenta Syvähaava(sydän)'' ja vastasin samoin, niin ei olla mitää kunnon keskusteluu menty tänään, muutama turha snäppi vaa :/ Ja nyt kolmee tuntii mitää snäppiä laitettu vaik aiemmi laitettii useemmi, vaik se varmaa ny on kavereittensa kans.

Kuulostaaks tää silt et kiinnostus on katoomassa jo nytte, vai hä? Mietin varmasti liikaa mut en voi sille mitää :(