querido3.5.2017 17:06
1/30
Eiiii, oon tainnut ihastua nettituttuun

Ja oonkin. Päädyttiin puhumaan yhen sivuston kautta snäpissä ja vaihettiin siitä aika pian whatsappiin, kunhan oltiin todettu ettei näytetä 60-vuotiailta ukkeleilta/akkeleilta. Nyt ollaan kuukauden päivät puhuttu päivittäin ja juttu on luistanut tosi hyvin. Mä oon alottanu suurimman osan keskusteluista, mutta tämä poika on aina pitänyt keskustelua yhtä lailla yllä ja ollut aidosti kiinnostunut kuulumisistani.

About viikon verran tässä on tuntunut olevan vähän flirttiä puolilta toisin ja kehuja on jaeltu myös. Ääää, tää jätkä on todella suloinen, kaikin puolin :( etäisyyttä on kuitenkin semmoiset 450km ja mä oon aina aiemmin ajatellut, ettei minkään nettitutun iskemistä kannata edes haaveilla (= ties mikä hullu siellä loppupelissä on + vielä tuo välimatka. Hän saa kuitenkin ajokortin tän kuun puolella, joten ehkä pääsisi käymään jos uskaltaisin ehdottaa, kun kulkuyhteydet tänne ovat mitä ovat.)

Henkistä tukea? Samassa jamassa olleita/olevia? Kannattaako ehdottaa että hän tulisi käymään niin voitaisiin tutustua kasvotustenkin? Vinkkejä elämään, koska en osaa tällaisessa tilanteessa ajatella omilla aivoilla? Kaikki kelpaa! <3