heidikatariina7.8.2018 22:04
1/5
Ei tätä jaksa enää.... narsistin kanssa eläminen on helvettiä...

Ei helvetti, ei jaksa enää. Asun kumppanini kanssa ja eilen jouduin lähtemään yöksi pois kun en enää jaksanut, kumppani on pettänyt minua erään henkilön kanssa 3kertaa ja olen itse jopa nähnyt kun kumppanini laittaa kätensä hänen housuihinsa meidän kämpän olohuoneessa, ja nyt kumppanini on kiinni tuossa ihmisessä, se toinen rakastaa kumppaniani mutta tiedän ettei tunne ole molemminpuoleinen, he juttelevat joka päivä ja ennen kumppani sanoi että haluaa siitä ihmisestä eroon keinolla millä hyvänsä mutta eilen ei enää yhtäkkiä halunnutkaan (tää toinen osapuoli ahdistelee ja uhkailee tapoilla jne eikä jätä meitä rauhaan). Olen antanu näille kahelle jo monta mahdollisuutta että saa jutella muttei sen enempää mutta ikinä ei ole toiminut. Eilen kun tämä kenen kanssa kumppani on pettänyt oli lähdössä täältä niin alkoi oma kumppani sitten itkemään ja huutamaan että ”et lähde, ku mä tarvitsen sua oot mulle tärkee”, en oo koskaan varmaan kuullu että itkis niin paljon. Ärsyttää kun mulle aina valittaa kuinka vihaa sitä ihmistä jne ja oon ollu tukena sen minkä voin mut sitten se toinen tulee meidän kämppään ja oma kumppani alkaa itkemään jos tää lähtee. Siitä sit napsahti ja pakkasin kamat ja häivyin. Ja jos sanon että en anna heidän olla väleissä niin tulee sellasta itkua että ”no vie multa sit sekin ihminen saatana” eikä kumppani tajua ymmärtävän paljon sattuu kun ihminen kenenkanssa mua on petetty on meidän joka päiväsessä elämässä.... :/

Tänään kun tulin takas kuulin että se toinen oli käyny mun kumppanin kimppuun ja uhkaillu. Ja nyt joudun pelätä tota mun kumppania kun se heiluu täällä veitsi kädessä ja viiltää, kävi munki kimppuun ja sano että eka lähet sinä ja sitten minä ja laitto mut maahan alko potkia ja kuristi. Itkin vaa hysteerisesti, en uskalla myöskään jättää koska tää kumppani sanoo että tappaa ittensä jos jätän sen... tuntuu et kaikki olis vaa helpompaa ilman sitä.... rakastan sitä ja se on todella ihana ihminen, on vaan narsisti ja kärsii masennuksesta ja muista lukuisista mielenterveys-ongelmista.... Oon miettiny eroa niin paljon mutta muutin tänne kotkaan just tän kumppanin takia eikä vuokrasoppariakaan voi purkaa. Vittu että vituttaa kun ei yhtään tiiä mitä pitäis tehä.... täs on itsetunto romahtanu ihan täysin.... sitte se puhuu vaa omista ongelmistaan ja tuntuu ettei sitä vittuakaan kiinnosta mun tunteet tai mielipiteet. Ja hän on 25vuotias ja käyttäytyy niin lapsellisesti. Joku päivä vielä nirri lähtee ):

On kiusannu mua vuoden ajankin muilla naisilla että uu kato miten hot jne. Varmaan Sen takia että hänen oma itsetunto on niin alhaalla ja pelkää että jätän. Se saa mut tuntemaan itteni huonoks että en kelpais enää kellekkään muulle ku sille. Sanoo aina ”no se on vaan tapa” Onneksi tää ”tapa” on on jäänyt kuitenkin melkein kokonaan pois.... mutta huhhuh, kaikkea sitä joutuu kestämään.

Ja nytkin kun mua sattuu se että se tapaa tätä pettäjäkaveria ja itken tai huudan niin heti alkaa ”no mieti mitä mä oon joutunu kokemaan unohda se pettäminen” miten helkkarissa voisi unohtaa kum joutuu kuulemaan siitä ihmisestä joka päivä (-: