TUUtikki_25.6.2017 19:31
1/7
ei kaverita

Mä oon siis vasta 13 vuotias ja mulla on vaan yksi kaveri, ihan oikeesti. Kun olin vielä kuudenella meidän luokalle tuli uusi tyttö. Muistan aina sen hetken kun minä ja mun silloinen paraskaveri (kutsun häntä nyt vaikka Saanaksi) seisottiin katsoksessa ja sanottiin toisilemme että olisi se uusi tyytö kuinka kiva me pystytään aina parhaina kavereina... toisin kävi.

Kun tämä uusi tyttö tuli meidän luokkaan kaikki oli ihan hiljaa katsoi häntä, no sittenkun tuli ensimmäinen väli tunti Saana kysyi jos mentäisiin juttelmaan tuolle tytölle, sanoin että mennään vaan. -tässä välissä haluan kuitenkin sanoa että en halunnut omia Saanaa itselleni,minusta oli kiva saada tutustua uuteen tyttöön- Saana alkoi olla tytön kanssa joka välitunti, jopa tunneilla hän meni istumaan tuon viereen vaikka ei olisi saanut. Sen jälkeen en enää halunnut olla heidän kanssa sillä aloin tunte itseäni ulkoupuoliseksi. Saana oli ollut kuusi vuotiaasta asti mun paraskaveri, sille oon voinu mennä puhuu jos oon ollu masentunu tai itsetuhone, se kuunteli aina.
Löysin sitten uuden kaveriporukan, ei sekään ilo kestänyt kauaa. Meille tuli kauhea riita johon sotkeuduin tavallaan vahingossa mukaan. Noh tästä kaveri porukasta mulle jäi kuitenkin yksi kaveri, joka on tällä hetkellä mun ainut kaveri, mutta en mä sille voi puhuu saman lailla kun Saanalle.
Minä, Saan ja tää mun nykyinen ainut kaveri päästiin kaikki samalle luokalle ylä-asteelle. En tunne sieltä luokalta vielä oikeestaan ketään muuta.

Lähetin tänään Saanalle viestin, sovimme ja olemmenyt ainakin jotenkin kavereita.

Tää oli tosi sekava mut kaipaan nyt apuu miten saan lisää kavereita.