tylsistynyt12326.3.2018 14:00
1/10
ehkä vähän epätoivoista...

Mulla on ehkä herännyt tunteita yhtä jätkää kohtaan. (oon tyttö btw). Täs häiritsevää on se et ollaa sellattees jännäs on/off kaverisuhtees. Miel välillä on sellasta frendi meininkii yms. Mut tää jätkä on jotenki symppis ja suht samanlainen huumorintaju. Hitusen kaksmielinen molemmilla ja se jätkä on niiku naistennaurattaja. Me alettii small-talkkaa joulun paikkeilla. Molemmat kuuntelee samanlaist musaa (about). Meil i mitää deeppii keskusteluu koskaa ollukkaa mut small-talkkii u know. Nyt sit tähän juttuun joka saa mut tosi hiljaseks ja ahdistuneeks: Mun paras frendi, musta tuntuu et se tykkää kans siitä, vaikka sanoo (jos kysyn) ettei vois koskaa kuvitella seurustelevansa tän kyseisen jätkän kans. Mut jossei mun frendi tykkää siit jätkästä niin en sano etteikö olis mahdollista et jätkä tykkää mun frendistä, koska sillä on tapana kattoo tyttöis muka"huomaamattomasti". Mut se jätkä ei snäppää mun frendinkaa, ainakaan mun tietääkseni.
Siis oon niin epätoivoinen. Fak. Nyt ei enää snäpätä nii paljoo ku sillo joulun aikaa, silloin en tykänny siitä, nyt en sit tiiä onks tää ihastumista, koska mää jönssin housuun jo kun ajattelen meitä yhdessä, koska näin sellasta unta jossa meil oli sellasta pientä ;). Mitä mää teen ihan oikeesti, koska se ei ole mahdollisuus että sanoisin sill et saatan vähä tykkää susta. Ihan vain koska se sanoo awkwardisti ettei tykkää musta ja ei ikin puhu mulle ja kertoo sen frendeille ja kaikki alkaa kiusaa mua, ja musta tulee naurun kohde siihen asti kunnes lähen pois peruskoulusta. Fak. Et kaikki neuvot kehiin pliiiis. Tiiän et mulla saattaa olla sieluntoverita sielä jossain ://////. Mitäs vielä jaarittelisin tähän, ainii joo:
Mulla oli kans sellattee paine alavatsan ku käveltii awkwardisti peräkkäin vaik molemmat ties et kumpiki näki toisensa. ite kävelin edes mut musta tuntuu et jos olisin vaa pysähtyny ja kävelly senkaa se olis sillo sillee taas nolo tilanne. help me Please............ ://////////