KapaNa16.4.2018 17:03
1/3
#DemiProfessionaalit Hoi

Eli siis

Mulla on hassun hauska juttu menossa, eli siis olen pitkässä suhteessa henkilön nimeltä X kanssa.

Silti jostakin syystä päässäni itää ajatus toisesta miehestä.
(Kutsutaan vaikka nimellä Jami)

Tämä Jami on nyt ollut kuvioissa n.2kk mutta hän on sanonut pitävänsä minusta, ja olisi valmis aloittamaan jopa suhteen kanssani

No, olen nyt pääni sisäisen henkisen tappelun jälkeen yrittänyt vähentää hänelle puhumista, koska vaikka olen itsekin myöntänyt pitäväni hänestä, ja ollut kirjaimellisesti niin lähellä häntä että olisin halutessani voinut suudella, niin yritän silti pitää itseni kasassa, koska mikä järki on lähteä rikkomaan pitkää suhdetta, ja loukkaamaan henkilöä X joka tiedettävästi rakastaa minua, ja minä häntä.

Eli siis, nyt on se tilanne että minulla on mahdollisuus 2vko päästä nähdä tätä Jamia. Ongelmana on, että jos näen niin en tiedä miten pystyn henkilölle X siitä kertomaan, kun hän on ilmaissut mielipiteensä tästä Jamista hyvin selkeästi, ja että mitä käy suhteellemme jos rupean tyhmyyksiä tekemään.

-----

Ps. Tiedän kyllä "leikkiväni tulella" tämän Jamin suhteen, mutta minkäs teet kun tulee uusi ihminen elämään joka vaikuttaa sinuun uudella tavalla, ja hänestä tuleekin yllättäen se kenelle haluaisi jutella iltaisin puhelimessa
(Ja siis en juttele tälle Jamille edes päivittäin, vaan yritän oikeasti miettiä, että mikä on nyt paras vaihtoehto tehdä niin ettei ketään "loukkaannu")

-------

Ja tiedän paremmin kuin hyvin demi-tohtorien mielipiteet, mutta pakko se on jossain mieltä purkaa