kakkapylly123417.5.2018 15:13
1/112
Bussikuskiin ihastuminen

Hei kaikki . mulla on pienimuotoinen ongelma.

Oon siis menny ihastuun bussikuskiin. Se yleensä ajaa sitä linjaa jolla kuljen koulusta kotiin, mutta nyt sitä ei oo ollu sillä linjalla muutamaan päivään.

Mutta siis, tässä ongelmana ehkä onkin enemmän tää meidän ikäero.Oon siis ite 17 täyttämässä muutaman kuukauden päästä 18. Mut en tiiä tän kuskin ikää tarkkaan, oon arvioinu et jtn 25-32 ehkä? Nii mietin vaan että ei varmaan tollanen aikuinen mies ois missään määrin kiinnostunu tällasesta just aikuisuuden kynnyksellä olevasta tytöstä

Tää kuski on ajanu tota samaa linjaa kyllä sillonki ku oon ollu yläasteella ja kuljin sillonki sillä bussilla. Mutta en sillon aatellu sitä kuskia mitenkää imartelevana. Nyt kumminki jotenki se on mun mielestä vaan niin komee ja kohtelias ja en ees tiiä. Mutta sen hymy on niin ihana ja me aina hymyillään toisille ja vilkuillaan niistä peileistä, vaikka eihän se tietenkää mitään kerro.

En siis tiiä mitä tehä tän asian kanssa. En kuitenkaan usko että mun kannattas mitenkää edetä, tai siis, niinku se on aikuinen mies ja en usko että mulla ois mitään mahiksia siihen mut en vaan voi olla aattelematta sitä. Mun on pakko aina päästä sinne bussiasemalle et voin nähä sen.

Oli pakko purkaa sydäntä tänne

Ja sen silmät on ihan helvetin ihanat