Autistinen_lapsi25.6.2017 21:52
1/5
Biologisen isän tapaaminen

Aloitan pienellä pohjustuksella koska mun isä "kuvio" on vähän monimutkainen :D

Äitini alkoi odottaa mua kun oli 16-vuotias. He olivat isäni kanssa seurustelleet jonkin aikaa ja isä sanoi ettei ole valmis lapseen.

Kun olin muutaman kuukauden vanha äitini tapasi uuden miehen. Koska olin pieni oli helppoa salata ettei uusi mies ollut isäni. Äiti ja isäpuoleni saivat neljä lasta lisäkseni.

12-vuotiaana isäpuoleni kertoi humalassa ettei ole isäni. Äiti kertoi jälkeenpäin että minulle piti kertoa vasta täysi-ikäisenä.

Muutimme isäpuolen luota pois ja rupesin silloin selvittämään kuka isä on. Sain vähän jtn selville ja meinasin ottaa yhteyttä mutta en halunutkaan. Minulla oli jo isäpuoleni vaikka hän hirveä on välillä.

Äiti kuitenkin kertoi että isäni oli ottanut häneen yhteyttä ja halunut tavata minut. Suostuin mutta emme ole vielä sopineet mitään. Äiti kertoi myös olleen yhteydessä isäni vanhempiin joita ei kuulemma valitettavasti kiinnostanut olemassa oloni yhtään.

Tapaan isän pian. En tiedä pelottaako vai olenko innoissani. Mitä voisimme puhua hänen kanssaan? Vai pitäisikö antaa tapaamisen mennä "omalla painollaan"?

Kokemuksia ja vinkkejä, kiitti.