Kisunkarva29.5.2018 20:15
1/5
Baareilu

Olin useampi kuukausi sitten baarissa. Muistikuvia on 22 asti, siitä eteenpäin hämärtynyttä ja puolen yön aikaa täysi blackout. Muistan, että eräs nuorimies vietti alkuiltaa kaverini ja minun kanssa. Otin siltä snapchatin talteen, itse en edes muistanut tätä.

Olin soittanut 4 aikoihin parhaalle kaverilleni, kuulemma kysynyt osoitettani. Olin soittanut puoli kahdeksalta olevani kotona. Nämä siis kaverilta kuullutta (jolle siis soitin). Ystäväni joka oli baarissa mukana, koki myös blackoutin samoihin aikoihin ja saman tyylisesti. Kuulin tutulta, että olimme hyvin heikossa hapessa ja just ja just pystyssä pysyttiin. Aamulla herätessä olo oli pahempi kuin missään darrassa. Lisäksi kaverini kanssa huomasimme useita ruhjeita, haavoja mustelmia ja kuhmuja. Ei mitään tietoa mistä tulivat. Kaatokunnossa oltiin.

Päätin kysyä baarituttavuudelta tietääkö mitä on tapahtunut, koska muistikuvia ei ole. Hän yli viikon vältteli vastaamista. Sitten kertoi, että harrastimme seksiä ulkona (ryhmä). En tosiaankaan uskonut, koska ei heti kertonut kun kysyin. Lisäksi olen ollut siinä kunnossa että en olisi ensinnäkään pysynyt pystyssä. Heti tämän sanottua alkoi lavereilla vaikka ja mitä.

En tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua, epäilen vahvasti tämän kaverin laittaneen meidän juomiin jotain, mahdollisesti käyttänyt hyväksi tai sitten vain keksii. Ahdistaa todella paljon. Lisäksi seurustelen ja olen erittäin lojaali, eli mikäli yhdyntä on tapahtunut, se on ollut vastointahtoa. Toisaalta tämä vältteli kertomista illan kulusta, uskoisin että hän ”made it up”. Alapäässä ei aamulla näkynyt mitään yhdyntään liittyvää. Kaverille selitti samaa. Eikä ystävällänikään ollut mitään yhdyntään liittyviä merkkejä. En tiedä pitäisikö käydä keskustelemassa ammattilaisen kanssa, kertoa poikaystävälle illan tapahtumista. Tietää kyhmyt ruhjeet jne ja blackoutin. Sekä sen, että tämä jätkä ruinasi alkuillan ja roikkui meissä. Tätä epäilystä hän ei tiedä.