manarolan_unelma25.5.2017 8:51
1/23
avoin suhde?

*uus käyttäjä ihan vaan koska bustausvaara*

Mun poikakaveri on vihjannu täs keväästä alkaen et voitaisko ottaa vähän vapaammin.Kai vois sanoo kans taustaks et me nähdään about kerran kahessa viikossa. Mä olin esim. hommaamassa itelleni tanssiaisparia, nii se ehdotti mulle, et olisin sanonu olevani sinkku ja lähteny hankkimaan "kokemusta" sen kanssa. En sit tehny niin, koska mun mielestä on väärin, ellei olla erikseen sovittu et ollaan avoimina.

No tossa toissapäivänä se sit päräytti et vois erota, koska se haluais päästä seikkailemaan (lue: panemaan muita) koska se on nuori. Sit kans se, et siitä tuntuu todella kahlitulta olla suhteessa. Mut se ei haluais erota vielä, kun vasta 2kk päästä, kun tulee vuos täyteen, koska sehän on suuremmoinen saavutus se.

Eilen sit juteltiin taas ja aihe meni siihen, et jos mä pystyisin kans siihen avoimeen suhteeseen, me voitais jatkaa. Täs on nyt vaan juttuna se kans, et mua ahistaa perkuleesti olla mitenkään intiimisti ihmisten kaa ja poikakaverin kanssa nyt ei enää nii paljoo ahista. Ja oon muutenkin tosi mustasukkanen henkilö. Nii jos mä saisin itteni hyväksyy sen avoimen suhteen kahen kuukauden sisällä, me jatkettais. Jos en, nii varmaan tulee ero. MUTTA JOS TULEE SE ERO, se ehdotti et jatkettais fwb.

Mun kaikki kaverit on nyt sitä mieltä et pitäis jättää se ja et se on hirvee kusipää mut mä en oikeesti tiedä mitä tehdä. Välitän siitä henkilöstä niin paljon ja se auttaa mua niin hirveesti kaikessa ku mulla mieli on vähän hutera. Mut jos mä lähtisin avoimeen suhteeseen, nii mistäs perkuleesta mä sit hommaan niitä toisia miehiä ku oon 17v nii ei pysty mitää Tindereitä jne käyttää.

Mä tiiän et kommentit menee täs keskustelus vaan siihen jätä se jätä se puheeks, mut jos joku ystävällinen vois kans yrittää auttaa ja kertoo jotai pros/cons avoimesta suhteesta. Mä olisin valmis tekemään sen puolesta niin.

sekava teksti anteeks