Randomtyyppi20.4.2018 18:40
1/1
Avautuminen..(huom. sekava)

Siis tää ”kaveri” A suuttui kaveri B:lle ja C:lle ku ne kuulemma vittuili kaveri A:lle. Joo käytän kirjaimii ku oon huono keksimään nimiä :D. Kerroin vahingossa liikaa kaveri B:lle yhestä kaveri A:n asiasta (tiesi jo kyseisestä asiasta, mutta ei tiennyt sitä loppuosaa jutusta) ja kaveri D sai tietää siitä ja suuttui kaveri A:lle joka suuttui mulle :D.

No se kaveri D leppyi A:lle ja se leppyi mulle. No sit kaveri C ja A sopi. Kerroin siitä kaveri B:lle joka on kaveri C:n paraskaveri.

Kaveri A suuttui siitä mulle ja rupes ottamaan musta luokassa salakuvia ja lähettämään niitä ryhmään ja haukkumaan muiden kanssa mun vaatteita ja mua, kun kaveri B ei tullut kouluun olin yksin.

No sitten kun ”kaveri” A oli yhden päivän yksin koulussa hän lähti minun ja kaveri B:n ja C:n takia pois koulusta ja valitti siitä äidilleen, kun piti olla yksin koulussa, vaikka on haukkunut meitä huoriksi ja ämmiksi jne.

Nyt ”kaveri” A:n äiti räyhää mulle kun en oo ”kaveri” A:n kanssa koulussa. Ei sitä kiinnosta vaikka kerroin etten halua olla ja kerroin mitä teki ja mitä minä tein. Hän ymmärtää jos ”kaveri” A ei halua olla kaveri B:n ja C:n kanssa, mutta ei ymmärrä jos en halua olla ”kaveri ”A:n kanssa.

En nyt oikeen tiedä mitä pitäis tehdä. Olla ”kaveri” A:n kanssa koulussa ja olla taas kavereita välittämättä siitä kuinka ilkeä oli ja saattaa olla vielä senkin jälkeen jos sovin. Sain kuulla kaiken paskan kaveri B:ltä ja C:ltä mitä se on puhunu musta ku oltii viel sovussa. Vai pitäiskö antaa olla ja sopia ”kaveri” A:n äiti varmaan jättäis mut rauhaan sitten ja ois ehkä helpompaa.

Sori tuli varmasti tosi sekava yritin kirjottaa mahdollisimman selvää, mut en tainnu onnistua..