tähdelliset23.7.2017 17:53
1/1
avautuminen vai mikälienee

en vittu tiedä mihin kategoriaan, oon niin saatanan kyllästyny kaikkeen!
siis mun äiti, alkoi rageemaan siitä, kun kysyin pääsenkö yhdelle kaverilleni yöksi. sanotaan tätä kaveria vaikka emmaksi. noh, tämä emma on bi-seksuaali ja olen puhunut siitä äitini kanssa, sillä olemmr läheisiä ja kerron tälle lähes koko elämästäni.
emma on semmoinen tupakkatyttö, on kokeillut nuuskaa ja tupakkaa, tällä on venytys ja on seurustellut transun kanssa. äidille se oli jotenkin ylitsepääsemätön asia, että kaikki ei ole heteroita.
kun äitini laittoi emman äidille viestin, sillä ei luota tytön perheeseen ei vastaus ole vielä tullut. no, äitini hermostui jostain.
ensin huusi koiralleni, sitten alkoi tämä paskin vaihe. äitini haukkui tätä emmaa horoksi, huoraksi, lutkaksi ja haukkui seksuaalista suuntautumista. se tuntuu oikeasti pahalta. sitten jatkoi sillä, kuinka haluaisi jonkun tappavan taudin ja kuolisi, miksi on tehnyt ikinä lapsia, ja haukkui isääni.
sitten vielä huusi, että kun emman äiti oli tampereella on kuulemma etsimässä emmalle uusia asiakkaita. toi mua suututti. miten se oikeasti kehtaa puhua mun kaverista noin?
kun tosta kerää itsensä ja tulee pyyteleen anteeksi, on mulla oikeus mielestäni olla vihainen. äitini on ennenkin suutuspäissään haukkunut parhaita kavereitani.
laitoin tälle emmalle viestin, etten tule ja keksin tekosyyn. meni koko ilta pilalle...

sori epäselvä teksti, vaikea aihe.