käärmeenripuli11.6.2017 19:02
1/4
Avautuminen "kaverista"

Lue jos jaksat. Millon ikinä me jutellaan keskenään, niin hän kääntää puheenaiheen itseensä ja vihjaa kuinka hänellä on se ja sekin asia paremmin. Tai sitten hän yrittää tehdä mustasukkaiseksi/kateelliseksi.

En kerro hänelle enää mitään, koska koittaa vaan lytätä ja vähätellä. Tavattiin pari viikkoa sitten sattumalta, ja kuulumisia vaihtaessa kerroin kuitenkin ohimennen meneväni reissuun paikkaan x. Hän sanoi siihen heti että "miks vitussa sinne? Ei siellä oo mitään nähtävää. Me mennää paikkaan y ja siellä on parempi hintatasoki ja kaikkee :D"

Ja eilen hän tuli snapissa kysymään mitä kuuluu. No vastasin siihen sitte että "hyvää, kävin ratsastamassa". Hän ratsastaa itsekin ja hänelle jostain syystä minun ratsastamiseni on punainen vaate, koska olen harrastanut 6 vuotta pidempään niin olen totta kai vähän osaavampi. Nyt hän hampaat irvessä ratsastaa voidakseen sanojensa mukaan näyttää mulle. No, ilmeisesti kaveri ei tykännyt siitä että olin ratsastelemassa, joten päätti iskeä erittäin arkaan paikkaan. Hän lähetti snapin joka meni about näin: "okei. En ois muute uskonu että mulla tulis eksäs kanssa striikki. ;)"
Tää loukkas mua jotenki syvästi, koska eksä on mulle arkaakin arempi aihe.

Kaveri on siis kaikille hiukan ylimielinen ja välillä kusipäinen, mutta mulle erityisesti ja tavallaan oikeutetustikin, koska olen vähentänyt jo paljon yhteydenpitoa häneen ja sanonut usein suoraan, etten pidä hänen käytöksestä. 2 kertaa olen välitkin laittanut poikki, mutta se on joka kerta yhtä helvettiä. Kahden kuukauden ajan hän aina vaan sai mut jostain kiinni ja aneli itkien antamaan anteeksi, enkä enää itsekään jaksanut vaan päätin että ollaan sit vittu väleissä.

Pitäskö nyt kuitenki laittaa ne välit kolmannen kerran, kun ei puhe eikä yhteydenpidon vähentäminen toimi häneen?