daydreamerlol28.3.2018 12:59
1/7
avaudun kaveristani :)

Tämä kaverini on siis 16, jos iällä nyt on jotain väliä.
Hän kuvittelee että minulla on velvollisuus jutella hänen kanssaan 24/7 ja jos en vastaa heti, hän laittaa minulle miljoona viestiä esim. "kuolennnn" "daydreamerlol vastaaa" ja kun sitten vastaan ja kysyn mikä hänellä on hätänä niin hänellä on tylsää tunnilla ja haluaisi että pitäisin hänelle seuraa. jeejee
Toinen juttu on se, että hän hakee huomiota kaikilla jutuillaan, esimerkiksi nilkassa on kuulemma ollut paha vamma jo viisi vuotta, mutta aina kun hänen kanssaan hengaa hän kävelee aivan normaalisti, vaikka viesteissä ja puheluissa antaa ymmärtää nilkkavamman olevan sen tasoinen, että koen ihmeeksi miten hän voi edes pärjätä arjessaan ilman apua D:
Ahdistaa joka paikkaan meno. Okei joo tämä on ihan ymmärrettävä juttu, mutta ärsyttää kun ensin ollaan suunniteltu joku tosi kiva yhteinen juttu, ja sitten se peruuntukin vain koska hän ei uskallakkaan tulla. Sanoisi heti ettei ole aikomusta tulla.
Valehtelee oikeasti ihan naurettavista asioista, eilen selitti ihan totisen kuuloisena kuinka näki omin silmin kun joku ammuttiin hänen kotikaupungissaan, pyysin, että näyttäisi esimerkiksi jonkun lehtijutun aiheesta, mutta kuulemma poliisit vain hakivat ruumiin eivätkä edes selvittäneet mitä sille kävi :DD ihan varmaan.
Ainiin ja jokaikinen asia pitää selittää 50 kertaa ja aina kun jatkan hänen juttuaan kun hän sen jo on kertonut aina reaktio luokkaa "MITEN SÄ TIESIT :ddd".
Sitten viimeinen asia. Hän suuttuu jos hänestä puhuu jotain muille, vaikka ei olisi edes paha asia. Muutenkin aina suuttuessaan hirveä kiroilu ja haukkuminen ja välien katkaisu ja sitten seuraavana päivänä "anteeksi mulla oli vain huono päivä". Ahaa sillä vissiin on sitten aika paljon huonoja päiviä. Muutenkin olen nähnyt kuinka hän kehuu ensin jotain ihmistä hirveästi, sitten pistää yhtäkkiä välit poikki, haukkuu tätä ihmistä pakkomielteisesti minullekkin ja sitten he ovatkin jo kavereita taas ja tämä kyseinen henkilö onkin sitten jo ihanarakaspuspus, vaikka viime viikolla vielä oli aivovammainenpaskapääidiootti..
vituttaaaaaaaa