ongelmanuori_23.4.2017 11:47
1/2
Auttakaa! Onko mitään mahiksia poikaan vai haluaako hän olla vain kavereita?!7

Eli olimme peruskoulussa kyseisen pojan kanssa rinnakkaisluokilla ja juttelimme aina joskus, mutta ei oltu sillee kavereita.

Kun peruskoulu loppui, emme nähneet kesälomalla yhtään. Elokuussa aloitimme samassa ammattikoulussa eri aloilla ja käymme molemmat kaksaria eli aina lukiojaksoilla olemme samalla luokalla.

Nyt meistä on tullut todella paljon läheisempiä, koska hänellä ei ole oikein kavereita paikkakunnalla, jossa asumme ja minun kavereillani ei ole aikaa nähdä minua. Näemme pojan kanssa lähes joka päivä ja pystymme puhumaan luottamuksella toisillemme. Minulla on tunteita poikaa kohtaan, mutta en tiedä haluaako hän olla vain kavereita kanssani.

Hän on puhunut, että hänen perheensä luulee meillä olevan jotain vakavaa, mutten tiedä tarkoittaako hän sen pahalla vai hyvällä.

Hän myös selitti tutujensa parisuhteesta, joita hän ei voinut kuvitella yhteen, koska he olivat olleet aina hyviä ystäviä, kuin sisaruksia. Selventääkseen tarinaa hän kertoi minulle esimerkin, jossa sanoi ettei voisi kuvitella minua yhteen yhden perhettuttuni kanssa koskaan(mutta eisiis käyttänyt minua ja itseään esimerkkinä).

Eilen hän sitten sanoi yhdestä tytöstä lukioluokallamme, että tyttö on mukava ja että hän voisi katella tyttöä enempikin.

Olenko siis päätynyt kokonaan friendzonelle vai mitä olette mieltä? En haluaisi menettää hyvää ystävää, joten en kehtaa sanoa hänelle mitään. Vinkkejä? 🤗