Blanche14.5.2017 14:57
1/9
Auttakaa mua unohtamaan tää jätkä

Kirjoitan tämän viestin puhtaalla Fazerin sinisen voimalla.

(Tästä tulee pitkä ja epäjohdonmukainen viesti, joten tässä TL;DR: ihastukseni nuoli muiden kanssa ja päätyi sänkyyn, enkä enäåä tiedä onko se sopiva ihminen mulle. Tarkempaa tietoa saat jos luet koko viestin.)

Oon ollu marraskuusta asti ihan sairaan ihastunut yhteen tyyppiin. Alkuun sen suunnalta ei tullut mitään takaisinpäin, mutta kevään edetessä oon mm. bongannut hänet katselemasta mua, tökkimästä mua "läpällä", hakee jonkinlaista kosketusta (esim. jos istutaan vierekkäin, niin hilaa jalkansa mun jalkaan kiinni), snäppäillään ja kaikkea muuta sellaista pientä, tuossa ei kumminkaan kaikki.

No, nyt mä sit menin uskomaan että mulle tulee elämäni mahdollisuus mennä juttelemaan tälle jätkälle ihan kunnolla, kun päädyin eilen illalla yksiin bileisiin, joissa sekin sit oli. Alkuillasta tapahtui just sellasta pientä perinteistä mitä yleensä, vaihdettiin katseita, hakeuduttiin toistemme luo ja juteltiin satunnaisesti.

Ilta eteni ja kaikki oltiin humaltuneita. Sit tää jätkä rupes nuolemaan "ihan läpällä" porukan tyttöjen kanssa. Mua rupes vaan vituttamaan ja mä päätin lähteä. Aamulla mun kaveri olikin sit laittanut että oli mun ihastus olikin päätynyt sänkyyn yhden tytön kanssa.

Se muovas mun käsitystä tästä tyypistä, että se nuoli tyyliin neljän tytön kanssa kymmenen minuutin sisään ja sit päätyi vielä illan mittaan sänkyyn. En enää haluais tykätä tästä tyypistä, vaikka se ei oo oikeestaan mitään väärää tehnytkään, sinkku kun on.

Joten heittäkää parhaat unohtamisvinkkinne ja fiilauksenne kehiin, niitä mä tarviin.