chocoberrie21.7.2017 18:02
1/6
Auttakaa mua käräyttämään pleijeri!

Elikkäs: ollaan mun kaverin kanssa reissaamassa Euroopassa. Meillä on ollut tapana joka maassa ettiä ihmisiä Tinderistä ja hengata niiden kanssa reissun aikana että tavattaisiin uusia ihmisiä ympäri Eurooppaa.

Noh, Roomassa tavattiin Tinderin kautta kaksi miestä Yhdysvalloista. Vietettiin niiden kanssa koko kolme päivää mitä Roomassa viivyttiin. Heti ekana päivänä iskin silmäni kiinni toiseen niistä, sanotaan vaikka Matt. Oltiin tosi läheisissä tunnelmissa Mattin kanssa koko ajan, nukuttiin yhdessä ja ei pystytty pitämään näppejämme erossa toisistamme hetkeksikään.

Matt on taitelija ja kirjailija ja vähän semmonen taiteilijasielu muutenkin. Todella rauhallinen ja järkevän oloinen mutta kuitenkin osaa pitää kunnolla hauskaa kun biletetään. Se puhui mulle koko reissun tosi kivoja asioita, mm sanoi kauniiksi valehtelematta vartin välein ja otti mut kokoajan huomioon, esim ravintolassa antoi oman annoksensa mulle kun en tykännyt omastani.

Vikana iltana oltiin molemmat tosi haikeissa tunnelmissa. Matt sitten itse otti puheeksi että hän haluaa tulla Suomeen kattomaan mua. Hän kertoi että hänellä tulee ikävä mua ja että hän pitää minusta.

Lähdettiin sitten seuraavana päivänä kaikki omille teillemme: mä ja mun kaveri Wieniin, kun miehet lähtivät Kreikkaan. Jatkettiin Mattin kanssa snäppäilyä ja snäppäiltiin jatkuvasti ja molemmat kertoivat ikävöivänsä toisiaan.

Mutta sitten! Mattin kaverin mystoryssä oli Mattista video ja kuva, missä Mattilla näkyi selkeästi fritsu kaulassa (jota en todellakaan ollut hänelle tehnyt). Lopetin Mattille puhumisen koska tajusin että en ole mitenkään spesiaali. Matt laittoi kaverilleni viestiä ja kysyi, miksi en enää halua puhua hänelle. Heti sen jälkeen Matt alkoi kertoa "kuulumisiaan": kuulemma oli ollut hauskaa klubilla mosh pitissä. Oli kuulemma saanut kaulaan ihan fritsun näköisen mustelman. Kaverini sanoi että joo näyttää kyllä fritsulta, miten tommonen voi tulla mosh pitissa. Vielä tämän jälkeen Matt sitten sanoi että nyt hän itsekin epäilee että olisikohan se fritsu kun kuulemma oli kovin kännissä. Ja tässä täytyy tietää että Mattin kaverin snäpissä näkyy että he hengasivat koko ajan jonkun tytön kanssa siellä, joten ihan varmasti on fritsu eikä mikään mustelma. :D

Matt tuli sitten multa kysymään suoraan että onko hän tehnyt jotain kun en enää puhu hänelle. Sanoin että en oo halunnut puhua kun tuntuu siltä että kaikki mitä se sanoi ei merkannut sille mitään mutta mulle kaikki merkkas paljon. Se vastas mulle jäätävän pitkällä kilometriviestillä missä selitti että se pitää musta todella paljon eikä oo uskaltanut sanoa sitä kunnolla suoraan ja että hän on vain halunnut jutella siitä milloin pääsis kattoo mua Suomeen ja että hänellä on kova ikävä ja että hän on pohtinut että onko mullakin tunteita häntä kohtaan. Saatiin sitten puhuttua ja kävi selväksi että molemmille on tunteita.

Ollaan nyt juteltu taas joka päivä ja meidän viestit on sitä luokkaa että niistä voisi ulkopuolinen luulla että ollaan yhdessä. Mua silti epäilyttää kokoajan, jos sillä onkin joku taka-ajatus ja se kusettaa mua iha kybällä. Oon koittanut pähkiä pääni puhki että miten se vois hyötyä siitä että se esittää ihastunutta. Tänäänkin laitoin sille mun snäppivalikosta kuvan ja totesin että hei kato me ollaan toistemme numero 1 bf:t. Hän laittaa mystory valikostaan kuvan, en tiedä miksi, mutta sai hieman epäilemään kun laittoi siitä eikä samasta valikosta minkä mä laitoin :D

Eilen juteltiin puhelimessa ja se antoi puhelimen sen parille kaverille ja nopeesti moikkailin niitäkin. Tää toisaalta puoltaa sitä teoriaa että hänellä olisikin puhtaat jauhot pussissa.

Pointti on nyt se, että hän on valehdellut fritsusta ja muutenkin välillä ollut vähän epäilyttävä, enkä tosiaan halua haaskata aikaani mikäli olen vain yksi hänen pyörittämistä tytöistään. Kaipailisin mielipiteitä että olenko itse vain vitun paranoidi vai olisitteko tekin epävarmoja samassa tilanteessa? Mainittakoon, että tyyppi on muuten ihan täydellinen mutta haluan vain selvittää onko hän tosissaan.

Kiitos demisiskot avusta <3