Battleship20.6.2018 8:50
1/3
Auttakaa mua D:

Mulla oli oma hevonen neljä vuotta ja menetin sen täs pari kuukautta sitte. Sinä aikana en seurustellu kenenkää kaa. Olin kyllä ihastunu ja muhun ihastuttiin, mut en koskaan pystyny antaa vastakaikuu.
Sen sijaan mä olin rakastunu yhteen poikaa lähes vuoden. Se anto mulle pientä epäselvää vastakaikuu, mut en mä sen tunteista saanu koskaa selvää. Nyt oon vaan yrittäny unohtaa koko tyypin.
Sen sijaan nyt mun elämään tuli henkilö kenet oon tuntenu jo kaks vuotta. Se alko ihan yhtäkkii näyttää tunteitaa mulle ja se oikeesti tykkää musta. Mä tykkään siitä kyl. Se on mukava ja hauska tyyppi. Mut silloin ku menetin mun hevosen nii tuntuu et en pysty enää tuntee mitää. Tässä yks päivä mulle kuraattori sano et mulla ei ehkä ollu seurustelukumppania sen takii, että se hevonen korvas niin hyvin ihmisen seuran. Et mä tavallaan jopa seurustelin sen hepan kanssa. Kuulostaa typerälle mut sitä ei voi järkevämmin selittää.
Nyt tosiaa oon jotain säätäny sen pojan kanssa joka muhun osottaa tunteita, mut en tiiä mitä mun pitäis tehä sen kanssa. Pitäiskö mun yrittää olla sen kanssa? Vai pitäiskö antaa olla? Ku säälittävintähän on se et oisin valmis jättää tän muhun ihastuneen tyypin saman tien jos se jota mä rakastin tulis mua pyytämään ulos. Ja ei, se ei tuu ikinä pyytää mua ulos. Se on tehny mua kohtaa typerii asioita ja silti haikailen sen perään D:
Auttakaa mitä mä teen?? Koko elämä menee päin helvettiä. Hirvee ikävä hevosta ja itkeminen on ainut mitä mä osaan tehä :c
Oon pahoillani kirjotusvirheistä, ajatus ei nyt oikee kulje. Ja kiva jos jaksoit lukee loppuun saakka.<3