opanohi_6.3.2018 9:18
1/21
auttakaa, menetänkö jotain jäämällä ihanaan suhteeseen?

Eli tilanne on tämä, mulla on tosi hyvä ja ihana parisuhde poikaystävän kanssa. Suhde alko mun ollessa vielä alaikäinen ja on kestänyt nyt parisen vuotta. On tietty välillä ollu hankalaa yms., mutta meillä on tosi vahva suhde ja mulla on hyvä olla poikaystävän kanssa.
Tämä on mun ensimmäinen suhde ikinä ja poikaystävä on samalla myös ensimmäinen, kenen kanssa oon harrastanut seksiä yms. Oon siis aloittanut suhteen alaikäisenä ja nyt oon melkein parikymppinen.

Ongelma on siinä, että koska en ole koskaan esim. harrastanut seksiä muiden kanssa, oon ruvennut miettimää, että kadunko jos mun elämässä tulee aina vaan olemaan tämä yksi ja ainoa seksikumppani, enkä tiedä, miltä muiden kanssa tuntuisi. Poikaystävä on mulle tosi ihana, saan käydä kavereiden kanssa baareissa ja juhlimassa yms. joten sillä tavalla en koe jääväni mistään paitsi.

Tämä suhde on todella vahva ja kestävä ja ollaan paljon puhuttu tulevaisuudesta ja molemmilla on samat toiveet, joten uskon, että tää suhde vois kestää hyvin vaikka mun loppu elämäni, koska asiat on muuten niin hyvin.
Onko tää vaan joku ohimenevä vaihe vai mitä mun pitäis tehdä?

Kaikki on muuten tosi hyvin ja rakastan poikaystävää hirveesti ja todellakin haluisin jatkaa hänen kanssaan suhdetta niin pitkälle, kuin on mahdollista. Toisaalta tekisi mieli tuntea edes yksi tai kaksi muuta seksikokemusta muiden kanssa niin tulisi olo, että olen kokenut senkin sitten. En haluaisi erota, mutta haluaisin sen kokemuksen, että on ollut muitakin kun tämä yksi seksikumppani.
Onko se sinkkuna olo ja kenen tahansa kanssa paneskelu niin hauskaa, vai onko tää vaan tosi tyhmää ajattelua? Mitä te tekisitte mun tilanteessa?